@Kamills Napisano Listopad 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2007 Zapraszam wszystkich, do przeczytania tego artykułu.http://www.gram.pl/news_9QneGu6_Komputer_z...ow_energii.html Kamills Edytowano przez perl: Proszę o umieszczanie postów w odpowiednich działach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Listopad 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2007 Troszkę to jednak mylące, ponieważ pomimo nacisku na to, aby maszyna ta przypominała zwykłego peceta i tak nadać się może tylko jako klaster serwerowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajec00 Napisano Listopad 24, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2007 moze w reszcie amule nie pochlanialoby calego procka i pamieci :D i moze by sie wykrzaczac przestal :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Dog Napisano Listopad 24, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2007 Oczywiście w komentarzach pod newsem jak zwykle internauci wykazali się dużą dozą głupoty i nie wiedzy, porównując potwora do ps3... To tak jakby obieraczkę do ziemniakow porównać do symulatora ziemniaka -.- Osobiście- nie chciałbym takiego sprzętu na desktopa, bo to byloby marnotrawstwo mocy. Ale żeby na tym cacku postawić serwer, to jak najbardziej- dopiąc do niego potężne łącze i mamy uhuhu aż się spociłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Listopad 24, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2007 Osobiście- nie chciałbym takiego sprzętu na desktopa, bo to byloby marnotrawstwo mocy. pobiera zaledwie 200 watów energii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Listopad 24, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2007 Kolega miał zapewne na myśli moc obliczeniową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Listopad 24, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2007 eh bo ja dzisiaj nie ogarnięty jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Dog Napisano Listopad 24, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2007 Yhym, moc obliczeniową, nie pobieranego prądu borzole nie Ty jeden, ja dopiero na dobre wstałem, też mało kontaktuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nitr0x Napisano Styczeń 6, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 6, 2008 Fajnie mieć coś tak pięknego pod biurkiem. Ale ja mam takie małe pytanie jak oni to zmieścili? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Styczeń 7, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2008 Myślę że większe od mojego komputera stacjonarnego, ale możemy się tylko domyślać bo nie podali wymiarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tobiasz Dziubiński Napisano Styczeń 29, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2008 No niezły komputer. Jakbym taki miał to na następne 15 lat pewnie nie musiałbym nic wymieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi