Maciuch Napisano Grudzień 4, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2007 jak wlaczyc jezyk polski w kdevelop? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentat Napisano Grudzień 4, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2007 jak wlaczyc jezyk polski w kdevelop? Help -> Switch application language... Przynajmniej w Fedorze 8 On chyba domyślnie bierze locale po prostu. Sprawdź co masz w /etc/sysconfig/i18n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciuch Napisano Grudzień 4, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2007 mam plik o ktorym mowisz, jednak w Help -> Switch application language... mam tylko american english do wyboru Mam fedore 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentat Napisano Grudzień 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 5, 2007 mam plik o ktorym mowisz, jednak w Help -> Switch application language... mam tylko american english do wyboru Mam fedore 7 Wiem że masz bo każdy kto ma Fedorę go ma Ważne co masz w tym pliku. Jeśli masz pl_PL to masz system ustawiony na język polski. Więcej za bardzo nie poradzę. Mogę jedynie napisać że ja mam pakiet w wersji kdevelop-3.5.0-4.fc8. Może w starszych wersjach nie było tej opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 5, 2007 A ja bym poprosił o sprawdzenie jaki jest wynik polecenia rpm -qa | grep i18n Może po prostu brak pakietu językowego? W szczególności kde-i18n-Polish, bo kdevelop to chyba na KDE/Qt jest oparty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi