LordD Napisano Grudzień 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 16, 2007 Czy istnieją jakieś dodatkowe repozytoria dla Fedory 8? Znalazłem jedynie repozytorium Livna oraz różne repozytoria dla starszych wersji systemu. Oprócz repozytorium Livna niczego innego nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Percy Bent Napisano Grudzień 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 16, 2007 a po co ci coś więcej niż livna?? poza tym z repozytoriami trzeba uważać bo mogą być niezgodności jeśli będziesz miał poinstaliwane pakiety z różnych repo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordD Napisano Grudzień 16, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 16, 2007 a po co ci coś więcej niż livna?? poza tym z repozytoriami trzeba uważać bo mogą być niezgodności jeśli będziesz miał poinstaliwane pakiety z różnych repo To nie istotne po co mi więcej. Po prostu pytam o to czy jest więcej dobrych repozytoriów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 16, 2007 Po prostu pytam o to czy jest więcej dobrych repozytoriów. Jest kilka, ale jak wspomniał Percy Bent niektóre "gryzą się" z Livna, np. ATrpms. Można sobie zrobić taki bałagan w systemie, że w końcu trzeba będzie pół systemu przeinstalować W tym przypadku, podobnie jak w wielu innych ilość nie przechodzi w jakość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordD Napisano Grudzień 16, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 16, 2007 Ok. A może jakieś linki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 16, 2007 http://google.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordD Napisano Grudzień 17, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2007 http://google.pl Przecież pisałem już na samym starcie, że szukałem i nie mogę nic znaleźć!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 17, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2007 A ja nie mówiłem, że będzie łatwo Ale problem to też nie jest http://www.google.pl/search?num=100&hl...=Szukaj&lr= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordD Napisano Grudzień 17, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2007 Ok. Dzięki. ... Ale żeby była jasność, mi nie chodziło o to, że macie mi tu nagle coś szukać, lecz o to, że jak macie coś pod ręką to żebyście zapodali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 17, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2007 [...] jak macie coś pod ręką to żebyście zapodali. Hmm... "coś" Raczej jak będziesz czegoś konkretnie potrzebował, to zadaj konkretne pytanie. Ale sądzę, że jak będziesz czegoś potrzebował, to szybciej sam znajdziesz Mogę tylko podpowiedzieć, że dobrze się szuka pakietów (zarówno po nazwie pakietu jak i po nazwie pliku wewnątrz pakietu) na http://rpm.pbone.net. Po wybraniu zaawansowanego wyszukiwania można oznaczyć wyszukiwanie pakietów tylko dla określonej dystrybucji. Przy tej okazji ujawnią się nazwy repozytoriów, przynajmniej tych kilku "zaufanych". Oczywiście poza tym istnieje sporo nieoficjalnych repo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lulo Napisano Grudzień 27, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 27, 2007 To ja się dołaczę do tej "inteligentnej" wymiany zdań między "głuchymi" i "niewidomym": Czy istnieje jakieś repo dla F8 (x86_64) , w którym znajduja się poprawione stery do ATI (własnościowe) i/lub compiz (uwzględniając pełne wsparcie dla AIGLX i Composite -nieustająca chęć działających "bajerów 3D" na już przystosowanych do tego sterach własnościowych) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@sunrise Napisano Grudzień 27, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 27, 2007 Ja polecam dwa repa, compiz-fusion i Dribble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano Grudzień 28, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 28, 2007 a ja tylko czekam jak koledzy z nowymi repo założą nowy temat .......nie działa ......... błąd itp dopóki się człowiek nie sparzy to się nie nauczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi