MC' Napisano Styczeń 17, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2008 Witam, Przy wejściu na tą nową stronę heliona strasznie mi przycina firefox Czy komuś się to tez przytrafiło? Czy to tylko źle napisana stronka. Całe okno firefoksa przycina nawet przy przenoszeniu Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Styczeń 17, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2008 Tę nową stronę Strona jest po prostu fatalnie napisana, nie przejmuj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Styczeń 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2008 U mnie na operze przycina się przy przewijaniu, a w ff chodzi normalnie, tzn. jak reszta stron. Sprzęt mam na pewno dużo gorszy niż Twój #2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Styczeń 18, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2008 Może to kwestia flasha, w końcu u mnie np nie działa flashowy dźwięk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi