Nifir Napisano Styczeń 20, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 20, 2008 Nie wiem dlaczego, ale gdy otwieram ponownie MPlayera (gdy nie zamknę pierwszego filmu) to po powiększeniu ekranu pojawia się czarne tło, a rozmiar filmu się nie zmienia (mam nadzieję, że napisałem to zrozumiale). Podobnie się dzieje, gdy mam równocześnie włączonego Rhythmboksa. Ma ktoś pomysł czym to może być spowodowane? Oczywiście mam F8, ale ten problem pojawiał się już wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nifir Napisano Styczeń 24, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 24, 2008 Doradzi mi ktoś coś? Przepraszam, że nie dopisuję do poprzedniej wypowiedzi, ale chciałem odnowić temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Styczeń 24, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 24, 2008 Ciężko dojść do przyczyny tego problemu (jest on znany i występuje również w wielu innych okolicznościach niż Twoje). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nifir Napisano Styczeń 27, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2008 Dobra, a może mi ktoś pomóc z tym, bo jest to dla mnie dość ważna sprawa. Dziś zauważyłem jeszcze, że przy otwartym mplayerze/rhythmboxie nie mam dzwięku na skypie. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi