SYLWEK19M Napisano Styczeń 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2008 CZASEM 20 razy dziennie potrafi sie wyłączyć a nieraz 5 razy ? wyskakuje okno że pojawił sie błąd i musi być zamknieta. pomocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Styczeń 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2008 !? Jaki masz system operacyjny? Bo cos mi mówi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2008 Bo cos mi mówi.... Na razie przeniosę do OFFTOPIC... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SYLWEK19M Napisano Styczeń 22, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2008 !? Jaki masz system operacyjny? Bo cos mi mówi.... xp profesjonal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Styczeń 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2008 No to się mocno pomyliłeś, bo to jest forum użytkowników systemu Fedora, będącego odmianą Linuksa. Bądź laskaw przeczytać regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Styczeń 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2008 Ojojoj A już chciałem pisać "odpal z konsoli" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi