jestemjez Napisano Maj 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 9, 2006 A jak zrobic tak jak jest na zrzutkach _Pat'a żeby wszystkie elementy górnego panelu (m.in pplikacje-miejsca-środowisko) jak też i aplety panelu miały przezroczyste tło? Mam tylko sam panel przezroczysty.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Maj 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 9, 2006 A jak zrobic tak jak jest na zrzutkach _Pat'a żeby wszystkie elementy górnego panelu (m.in pplikacje-miejsca-środowisko) jak też i aplety panelu miały przezroczyste tło? Mam tylko sam panel przezroczysty.... trzeba uzywac odpowiednich ikon (tzn. majacych przezroczyste tlo), np. ja mam wszystko tak jak _PaT z wyjatkiem uruchomionego kadu ktory ma biale tlo na panelu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Orkan Napisano Sierpień 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 25, 2006 To moja Fedorka pod Fluxboksem: a tu mój Solaris pod Sun Java Desktop: screenshotów z Win2003server nie pokaże bo już wywaliłem Orkan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGAMAYA Napisano Wrzesień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Orkan Napisano Wrzesień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2006 YOGAMAYA która to wersja PhotoShopa i pod czym ją odpaliłeś (wine,cross) ? Orkan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Wrzesień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2006 to jest photoshop 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
booba Napisano Wrzesień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2006 Ok, więc ja też coś tu wrzucę Bardzo skromny gnomowy desktop... ale za to jak bardzo funkcjonalny! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Wrzesień 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 4, 2006 To mój jest ascetyczny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hadron Napisano Wrzesień 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 4, 2006 ... to ja sie teraz pochwale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Wrzesień 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 4, 2006 $wojtekjs: skad masz te ikony? szukam od dawna takich. ==edit== juz mam. $hardon: fajne zrzuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Wrzesień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 7, 2006 http://img401.imageshack.us/img401/253/screentp5.jpg moze i to herezja, ale mi sie tam taki uklad podoba,zieleni jest duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Wrzesień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 7, 2006 z tą wrzutą "vista", aaaaaaaaa dużo zieleni? pokaż ten obiekt palcem, bo nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGAMAYA Napisano Wrzesień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2006 YOGAMAYA która to wersja PhotoShopa i pod czym ją odpaliłeś (wine,cross) ? Orkan V 7.0 w Wine. Cross trochę zamula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Wrzesień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2006 dokladniej zieleni polaczonej z niebieskoscia http://img163.imageshack.us/img163/1729/screenwk3.jpg new wallpaper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PhockouS Napisano Październik 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 14, 2006 Hadron bardzo ladna przezroczystosc :-) Moge wiedziec jak taka zrobiles ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi