avatarus Napisano Styczeń 29, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2008 Witam Poszukuje programu który ma podobne funkcje co Pajączek 5.x Pro Chodzi mi głównie o wbudowanego klienta FTP który pozawala pracować na zdalnych plikach (np php) wewnątrz programu. Dla mnie to wiele udogodnienie Oczywiście mile widziane inne funkcje. Czy znacie coś co chodź częściowo przypomina pajączka? z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjj Napisano Styczeń 29, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2008 Witam Poszukuje programu który ma podobne funkcje co Pajączek 5.x Pro Chodzi mi głównie o wbudowanego klienta FTP który pozawala pracować na zdalnych plikach (np php) wewnątrz programu. Dla mnie to wiele udogodnienie Oczywiście mile widziane inne funkcje. Czy znacie coś co chodź częściowo przypomina pajączka? z góry dziękuje Na przykład Bluefish ma taką opcję. Obsługuje ftp, ssh. Kompozer takoż, z tym że chyba nie obsłuży ssh. Żaden nie przypomina mi pajączka. Inne rozwiązanie to zdalny system plików, np. fuse, i wtedy jest Ci wszystko jedno czy edytor pracuje na zdalnych plikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Styczeń 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2008 Eclipse+Aptana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jm# Napisano Styczeń 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2008 lub 'kate', działa po ssh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Styczeń 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2008 Poszukuje programu który ma podobne funkcje co Pajączek 5.x Pro Chodzi mi głównie o wbudowanego klienta FTP który pozawala pracować na zdalnych plikach (np php) wewnątrz programu. Dla mnie to wiele udogodnienie Oczywiście mile widziane inne funkcje. jako, że odpowiedzi już padły: to dość daleki strzał, ale zainteresuj się też czy do serwera, na którym masz swoje strony, możesz się połączyć poprzez webdav Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi