@Sorror Napisano Luty 5, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 5, 2008 W jaki sposób zmienić można wygląd nautilusa bez uruchamiania środowiska GNOME? Po updacie FC6>FC8 zrobił on się niesamowicie brzydki (kto w ogóle ten domyślny theme pozwolił publikować? ), a jako że korzystam z Fluxbox-a nie mogę dojść w jaki sposób mógłbym go zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Luty 5, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 5, 2008 Rozumiem, że bez uruchamiania GNOME. Próbowałeś tym do GTK z pkt. 3 na stronce http://endel.ovh.org/?page_id=31 ? Ja pamiętam, że przez krótki okres używania fluxboxa korzystałem z tych narzędzi, ale nie pamiętam czy do nautilusa, czy do thunar (nie wiem z resztą, czy jest jakaś różnica). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Luty 6, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 6, 2008 Skorzystałem z gtk-chtheme, jednak nautilus nijak na wszelkie zmiany w GTK poprzez ten program nie reaguje. Swoją drogą dziwne, że nautilus nie posiada własnego API... (było, ale zostało porzucone już dosyć dawno temu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi