Tobiasz Dziubiński Napisano Luty 7, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 7, 2008 Witam. Czy pomoze mi ktos znalezc te zaleznosci? Error: Missing Dependency: libx264.so.56 is needed by package libquicktime Error: Missing Dependency: libx264.so.56 is needed by package ffmpeg-libs Error: Missing Dependency: libx264.so.56 is needed by package mencoder Szukam na necie i nie moge znalezc. P.S libquicktime mam zainstalowany ale w starszej wersji libquicktime - 1.0.1-1.lvn8.i386 ffmpeg-libs - 0.4.9-0.41.20071011.lvn8.i386 to tez jest zainstalowane. I to: mencoder - 1.0-0.88.rc2.lvn8.i386 Wlasciwie to o co chodzi myslalem ze nie mam tych pakietow a tu sie okazuje ze wszystkie sa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Luty 7, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 7, 2008 Pakiety libx powinieneś mieć już w dystrybucji, podczac próby instalacji wyłącz repo freshrpms. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Luty 7, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 7, 2008 [...]podczac próby instalacji wyłącz repo freshrpms.Albo jak napisał ecik__ w innym wątku skorzystaj z wtyczki yum-priorities. Jeszcze nie próbowałem tego, więc na razie powtarzam tylko info za ecik__iem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi