InfernoPL Napisano Luty 12, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 12, 2008 Witam. Mam problem chce połączyć komputer stacjonarny z notebookiem który jest bez przewodowo połączony z internetem i gdy łącze je "LAN" w komputerze stacjonarnym nie ma połączenia internetowego a chce żeby w tym komputerze też był internet. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Luty 12, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 12, 2008 A zanim napisałeś to gdzie szukałeś informacji? Bo chyba nie na tym forum? Podobne do tego tematy przewijają się niemal bez przerwy. Trochę wysiłku człowieku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Luty 13, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2008 Witam. Mam problem chce połączyć komputer stacjonarny z notebookiem który jest bez przewodowo połączony z internetem ... Rozumiem, ze na notebooku jest Fedora stad pytanie do nas a nie na innym forum?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InfernoPL Napisano Luty 13, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2008 Znalazłem na google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Luty 13, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2008 to opisz skoro znalazłeś, może się komuś przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InfernoPL Napisano Luty 14, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 14, 2008 Sorka że zrobiłem nowy temat ale szukałem 2 godziny na google i nie mogłem znalezć więc bardzo proszę was żebyście mi powiedzieli jak to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Luty 14, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 14, 2008 Przecież napisałeś, że zrobiłeś. Powtórzę pytanie exbrosa: masz Fedorę na dysku, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi