qrczak Napisano Luty 14, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 14, 2008 Po zainstalowaniu FC8, po kolejnym uruchomieniu systemu nie mam możlowości zamknięcia systemu poprzez ikonę w pasku "start". Czy ktoś się z tym spotkał może? Po kliknięciu w ikonę wylogowania nic się nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Luty 14, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 14, 2008 A jakie polecenie kryje się pod tą ikoną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczak Napisano Luty 14, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 14, 2008 Opisana jest jako "zakończ pracę". Zrobiłem aktualizację i zaczęło działać. ALE... Pojawił się problem z Kadu. jak dostaję wiadomość i klikam na kopertę to system wylogowuje mnie z Xów... Właśnie po tej aktualizacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Luty 14, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 14, 2008 Pojawił się problem z Kadu.Zrób pełny update systemu yum update a potem zgodnie ze stara zasadą "wyjść i wejść jeszcze raz" yum remove kadu yum install kadu [EDIT]a jak nie pomoże, to uruchom z terminala wpisując po prostu "kadu" i zobacz jakie błędy wyrzuci na konsolę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi