borzole Napisano Marzec 24, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2008 Chciałem swobodnie przeglądać strony man w yelp, ale nie mam polskich znaków. Ani w preferencjach, ani w gconf-editor nie widzę takiej opcji, tylko wielkość i rodzaj czcionki. W terminalu te same strony są poprawnie wyświetlane, zresztą w całym systemie też, tylko nie w Yelp i tylko na stronach man Dodam, że po wpisaniu w Yelp 'man ls' dostaje komunikat, że nie znaleziono strony /usr/share/man/pl/man1/ls.1.gz a strona istnieje i na dodatek otwiera się w Yelp pod tym komunikatem Mam w systemie: man-1.6e-3.fc7 man-pages-2.66-1.fc8 man-pages-pl-0.24-3.fc7 Coś za dużo, coś za mało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Marzec 24, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2008 [Off] Nie potrafię Ci pomóc, ale zaciekawiony Twoją stopką wypełniłem quiz, z zamiarem podawania szczerych odpowiedzi. Wynik: http://home.att.net/~slugbutter/evil/pureevil.htm [/Off] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Marzec 25, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2008 heh, pochłonęła cię ciemna strony mocy, ja nie miałem tyle szczęścia ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi