Skocz do zawartości

Motywy W Fedora 9

phobos

Rekomendowane odpowiedzi

Hey, mam takie pytanie czy probował ktoś już zmieniać motywy w fedorze 9 ?? !!

bo ja osobiscie tak i za kazdym razem mam komunikat ze motyw nie jest poprawny, z ikonami nie mam takiego problemu dodaja sie normalnie ,

czy jest to spowodowane nowym gdm czy to jakas inna usterka ??

Gość sabby7890

Może spróbuj ten motyw najpierw rozpakować, niektóre motywy składają się z dwóch plików spakowanych w jeden. Spróbuj motyw rozpakować, jeśli dostaniesz sam katalog z plikami, przekopiuj go do ~/.themes i zobacz, czy Ci się pojawia.

po prostu przeciagalem i puszczalem drag and drop ale nic to nie dawala , mialem jeden motyw spakowany, skopiowanie do themes tez nic nie dawalo nie wykrywalo go (_wogole_ → w ogóle) ORT , jedynym motyw jaki udalo mi sie zainstalowac to aero, reszta nie dziala

• 4 weeks later...

ale męczarnia z tym sposobem, zrobilem dokładnie tak jak bylo w opisie, restartuję loguję sie i wyskakuje mi znany komunikat, że katalog użytkownika nie istnieje. Wszystkie prawa, grupy i właściciel były takie jakie być powinny i nic (nawet uprawnień nie ruszałem). Chyba za 4 razem po kolejnym restarcie jakoś udało mi się wejść, nadal nie znam tego przyczyny. Coś od Fedory 8 przeszkadza z tymi uprawnieniami mimo iż wszystko wydaje się byc dobrze poustawiane.