efect1 Napisano Maj 16, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 16, 2008 Tak jak w temacie jak mam zainstalować kde4 na fedorze 9. Co wpisać w konsoli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radex Napisano Maj 16, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 16, 2008 Ślepy? http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=17316 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efect1 Napisano Maj 16, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 16, 2008 a nie można jakoś normalnie poleceniem zainstalować tak jak fluxbox , gnome ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Maj 16, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 16, 2008 Przecież jest dostepne jako paczki rpm. Otwórz PackageKit i poszukaj tam. Radex się pomylił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Maj 16, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 16, 2008 @Radex: to nie powód żeby obrażać innych, tym bardziej że sam jak widać nie masz pojęcia za dużego o tym temacie. Link który podałeś prowadzi do HowTo jak skompilować KDE4 na Fedorze 8, ponieważ w jej repozytoriach nie było kde4. Ogólnie to: yum install kdebase Jeśli pragniesz starej wersji, to chyba jest dostępna: yum install kdebase3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Maj 17, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2008 Ogólnie to od tego jest instalowalny live spin Fedora-9-KDE. :] A w wersji Everything wystarczyło zaznaczyć odpowiednią opcję podczas instalacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radex Napisano Maj 17, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2008 wybacz Najwidoczniej sam jestem ślepy, skoro niedoczytałem pierwszego posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf Napisano Maj 17, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2008 inna opcja to z konsoli yum groupinstall KDE i pociagnelo mi cale KDE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi