HaTTori Napisano Maj 21, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 21, 2008 Moj problem wyglada w ten sposób. jetem nowym użytkownikiem Fedory. wlasnie zainstalowałem Fedore 9 x86_64 i nie moge zainstalowac TeamSpeaka... :S problem wyglada w ten sposób: [root@hattori ts2_client_rc2_2032]# ./setup.sh ./setup.data/installer/installer: symbol lookup error: ./setup.data/installer/installer: undefined symbol: initPAnsiStrings szukałem rozwiązania w internecie i żadne mi nie pomogło.. proszę was o jak najszybszą pomoc. co moge teraz zrobic żeby zadziałało? jestem już zdesperowany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaTTori Napisano Maj 26, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2008 nikt nic nie odpowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 26, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2008 http://www.google.pl/search?hl=pl&q=%2...+Google&lr= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaTTori Napisano Maj 26, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2008 wiesz co... czytaj uważnie prosze oO napisałem ze szukałem w internecie rozwiązań. tzn, przejżałem te durne strony w googlach i to NIE POSKUTKOWAŁO... moge dostac dokładniejsza odpowiedz prosze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Maj 26, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2008 speex zaintalowane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 27, 2008 moge dostac dokładniejsza odpowiedz prosze?Drugi link od góry. M.in. "hi i solved the problem...i had gtk-2.4.9 and now i installed gtk-2.6.9 now it runs only the input is very quiet.." Na przyszłość napisz co już zrobiłeś. To ułatwia... BTW.Google są zazwyczaj wprost proporcjonalnie durne do treści pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaTTori Napisano Maj 28, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 28, 2008 WalDo, zrobiłem to kur... przecież mówie oO chyba nie rozumiesz czegoś... i tak speex jest zainstalowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 28, 2008 chyba nie rozumiesz czegoś...Faktycznie, taki już ze mnie głupek Rozpakowałem, uruchomiłem ./setup.sh i działa. Fedora 9 x86_64, wszystkie dostępne aktualizacje, gtk2-2.12.9-5.fc9.x86_64, instalka z TEJ paczki. I dalej nic nie rozumiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Maj 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 28, 2008 WalDo, ja również nie rozumiem, bo u mnie też działa ;-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaTTori Napisano Czerwiec 1, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 1, 2008 Faktycznie, taki już ze mnie głupek laugh.gif Rozpakowałem, uruchomiłem ./setup.sh i działa. Fedora 9 x86_64, wszystkie dostępne aktualizacje, gtk2-2.12.9-5.fc9.x86_64, instalka z TEJ paczki. I dalej nic nie rozumiem... no WalDo wyobraź sobie ze zrobione mam tak samo i mi nie działa i nie wiem ocb... eh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 1, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 1, 2008 (...)mam tak samo i mi nie działa i nie wiem ocb... ehNo to już bym się chyba tylko dopatrywał czegoś w sprzęcie... :lammer: Jeszcze w jednym z wątków sugeruja zainstalowanie grupy "Development Tools" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi