Skocz do zawartości

Team Speak. Undefined Symbol: Initpansistrings

HaTTori

Rekomendowane odpowiedzi

Moj problem wyglada w ten sposób. jetem nowym użytkownikiem Fedory.

wlasnie zainstalowałem Fedore 9 x86_64 i nie moge zainstalowac TeamSpeaka... :S problem wyglada w ten sposób:

[root@hattori ts2_client_rc2_2032]# ./setup.sh
./setup.data/installer/installer: symbol lookup error: ./setup.data/installer/installer: undefined symbol: initPAnsiStrings

szukałem rozwiązania w internecie i żadne mi nie pomogło.. proszę was o jak najszybszą pomoc. co moge teraz zrobic żeby zadziałało?

:(

jestem już zdesperowany...

moge dostac dokładniejsza odpowiedz prosze?
Drugi link od góry. M.in. "hi i solved the problem...i had gtk-2.4.9 and now i installed gtk-2.6.9 now it runs only the input is very quiet.."

Na przyszłość napisz co już zrobiłeś. To ułatwia... <_< BTW.Google są zazwyczaj wprost proporcjonalnie durne do treści pytania ;)

chyba nie rozumiesz czegoś...
Faktycznie, taki już ze mnie głupek :lol:

Rozpakowałem, uruchomiłem ./setup.sh i działa. Fedora 9 x86_64, wszystkie dostępne aktualizacje, gtk2-2.12.9-5.fc9.x86_64, instalka z TEJ paczki. I dalej nic nie rozumiem...

Faktycznie, taki już ze mnie głupek laugh.gif

Rozpakowałem, uruchomiłem ./setup.sh i działa. Fedora 9 x86_64, wszystkie dostępne aktualizacje, gtk2-2.12.9-5.fc9.x86_64, instalka z TEJ paczki. I dalej nic nie rozumiem...

no WalDo wyobraź sobie ze zrobione mam tak samo i mi nie działa i nie wiem ocb... eh

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...