Skocz do zawartości

Vmware & Zawiecha F 9

Crow

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, po lekkich bólach zainstalowałem na F 9 VMware 1.0.5 i chciałem sobie zarzucić Win XP, po stworzeniu wirtualnego dysku, w momencie odpalenia :lammer: instalcji wirtualnego systemu, zawiesza się sprzęt :angry: tak samo dzieje się z każdym systemem, który próbuje odpalić na VMware, POMOCY!!!!!!!!!

Nie ma FC9 jest tylko F9

U mnie tak się nie dzieje, ale może czas się przesiąść na VirtualBox? ;) trochę ciężej się nim "zawiaduje" niż VMware sereverem, ale w wersji 1.6.0 działa naprawdę bez zarzutu → TUTAJ: "Binaries (all platforms)"

Wolę VMware, bo miałem go na F7 i smigał jak bzyczek ;) no ale F9 64bit jest nowe więc zawsze jak z nowym oesem są problemsy na początku

obsługa tego programu jest równie skomplikowana jak obsługa ołówka. Za mało opcji?
Może to moje wrażenie, ale jakoś mi nie pasuje sposób podłączania np. obrazów ISO, brak "komunikacji" z wirtualnymi dyskami (vmware-mount.pl) itp.

Ogólnie nie narzekam, więc proszę "make peace, not (flame) war" ;)

Generalnie planuję przesiąść się całkiem na VB, bo propozycja VMware 2.0 (przynajmniej w wersji beta) mocno mnie wystraszyła swoją niewydolnością. A testowanie nowych wersji np. Fedory zostawiam na wirtualne maszyny właśnie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...