Skocz do zawartości

Flash Brak Dźwięku

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zainstalowałem flasha do FF i filmy na youtube dzialają tylko nie ma dźwięku. Dźwięk w systemie działa ale w przeglądarce nie, dlaczego?

szuakalem na forum. yum install libflashsupport robilem juz wczesniej ale nie pomoglo. Ale byłem przed chwilą na obiedzie a kompa wylaczylem i po ponownym uruchomieniu juz dzwiek jest, dzieki:)

Ale byłem przed chwilą na obiedzie a kompa wylaczylem i po ponownym uruchomieniu juz dzwiek jest, dzieki:)

przeciez wiadomo - "komp glodny, komp zly". nastepnym razem zacznij wlasnie od tego :D

• 1 month later...

cześćchyba również mam problem z flashplayerem(chyba0- bo do oglądania filmów online chyba on wlasnie służy

generalnie rzecz biorąc, zainstalowałem go zgodnie z instrukcjami(ale to dawno było, nie pamiętam jakiej:/ [pewnie znowu przedwojenna instrukcja:)])

po zrestartowaniu systemu wszystko zdawało sie działac bez usterek (youtube smigał aż miło), ale gdy próbowałem włączyć anime z kreskowki.fani.pl, to:

-nie ma dźwieku(coś schrzaniłem z instalcją?),

-filmy zatrzymuja się po jakichś 5-7s (przewijam o kawałek, znowu to samo) (za mały bufor pamięci?)

próbowałem ten patent z libflashsupport, ale nie pomaga:)

wiem, był podobny temat, ale tam problem był tylko z dźwiekiem, nie sądzę, by to było to samo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...