Gość Napisano Maj 26, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2008 Witam, zainstalowałem flasha do FF i filmy na youtube dzialają tylko nie ma dźwięku. Dźwięk w systemie działa ale w przeglądarce nie, dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 26, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2008 A jakby tak ruszyć głową i poszukać? http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=13169 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf Napisano Maj 26, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2008 ja bym raczej powiedzial yum install libflashsupport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 26, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2008 szuakalem na forum. yum install libflashsupport robilem juz wczesniej ale nie pomoglo. Ale byłem przed chwilą na obiedzie a kompa wylaczylem i po ponownym uruchomieniu juz dzwiek jest, dzieki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf Napisano Maj 26, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2008 Ale byłem przed chwilą na obiedzie a kompa wylaczylem i po ponownym uruchomieniu juz dzwiek jest, dzieki:) przeciez wiadomo - "komp glodny, komp zly". nastepnym razem zacznij wlasnie od tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avesarius Napisano Lipiec 20, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 20, 2008 cześćchyba również mam problem z flashplayerem(chyba0- bo do oglądania filmów online chyba on wlasnie służy generalnie rzecz biorąc, zainstalowałem go zgodnie z instrukcjami(ale to dawno było, nie pamiętam jakiej:/ [pewnie znowu przedwojenna instrukcja:)]) po zrestartowaniu systemu wszystko zdawało sie działac bez usterek (youtube smigał aż miło), ale gdy próbowałem włączyć anime z kreskowki.fani.pl, to: -nie ma dźwieku(coś schrzaniłem z instalcją?), -filmy zatrzymuja się po jakichś 5-7s (przewijam o kawałek, znowu to samo) (za mały bufor pamięci?) próbowałem ten patent z libflashsupport, ale nie pomaga:) wiem, był podobny temat, ale tam problem był tylko z dźwiekiem, nie sądzę, by to było to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi