Wiktor93 Napisano Czerwiec 2, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 2, 2008 Hej. Znacie może jakiś fajny program do przycinania muzyki? Bo chcę sobie zrobić dzwonek na telefon a żadnego nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 2, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 2, 2008 No, kiedyś mnie szlag trafi http://www.google.pl/linux?num=100&hl=...=Szukaj&lr= PIERWSZY link od góry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Czerwiec 2, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 2, 2008 Audacity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wikrap1 Napisano Lipiec 24, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 24, 2008 Audacity jest dobre do tego, ma też wiele innych przydatnych funkcji, ale jest pod windowsa więc wine potrzebujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf Napisano Lipiec 24, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 24, 2008 Audacity jest dobre do tego, ma też wiele innych przydatnych funkcji, ale jest pod windowsa więc wine potrzebujesz :?: [daf@localhost Pulpit]$ yum search audacity Wczytane wtyczki: fastestmirror, refresh-packagekit Loading mirror speeds from cached hostfile * livna: rpm.livna.org * fedora: sunsite.icm.edu.pl * updates: sunsite.icm.edu.pl ============================== Matched: audacity =============================== audacity.i386 : A multitrack audio editor audacity-nonfree.i386 : Multitrack audio editor [daf@localhost Pulpit]$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wikrap1 Napisano Lipiec 24, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 24, 2008 No ja pamiętam audacity z wingrozy nie wiedziałem o linuxowym odpowiedniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Lipiec 24, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 24, 2008 1. Windowsa a nie wingrozy 2. Zanim napiszesz jakiegoś "hita" to sprawdź czy to w ogóle prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wikrap1 Napisano Lipiec 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 30, 2008 wingroza to windows z przekąsem tzn. taki joke WIN... groza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysyr Napisano Lipiec 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 30, 2008 polecam wlasnie audacity. troche czasami sam cos rzezbie, i musze powiedziec ze pod (_linuxa_ → Linuksa) ORT jest to najlepszy program do obrobki audio. Jezeli chodzi o produkcje, to zadnych z linuksowych nie kumam, Tak wiec jezeli cos produkujesz to raczej zainstaluj windowsa, albo kup mac'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi