FC4B Napisano Czerwiec 2, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 2, 2008 http://www.kicker.de/news/fussball/em/startseite/ zaznaczcie w ankiecie sieg fur Polen ) Przez ankiety meczu jeszcze nikt nie nie wygrał, ale jak Niemcy zaczeli wojnę psychologiczną to niech Polacy na dobry początek ją wygrają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adams24 Napisano Czerwiec 2, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 2, 2008 przegramy psychologiczną i ta na boisku rywalizację, jakoś nie wierże w sukces polaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FC4B Napisano Czerwiec 2, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 2, 2008 Większość narodu polskiego jest taka że nie wierzy w siebie oraz w swoich rodaków, trzeba to zmienić, mam nadzieję, że milo się rozczarujesz Kiedyś Polakom uda się wygrać, mam nadzieję, ze nastąpi to właśnie w niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Czerwiec 2, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 2, 2008 Większość narodu polskiego jest taka że nie wierzy w siebie oraz w swoich rodaków, trzeba to zmienić, mam nadzieję, że milo się rozczarujesz Kiedyś Polakom uda się wygrać, mam nadzieję, ze nastąpi to właśnie w niedzielę Wreszcie ktoś, kto mówi do rzeczy Jeśli przegramy to trudno, ale trzeba wierzyć, że wreszcie uda się pokonać sąsiadów. Ja wierzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adams24 Napisano Czerwiec 3, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2008 hmmm. no ja wierzę że wygramy ale w innych dziedzidzinach sportu, ale piłka nozna mnie totalnie nie interesuje i dlatego jest mi to obojetne czy wygramy czy nie. Jak widze naszych na boisku to (_odrazu_ → od razu) ORT rzełanczam na inny kanał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf Napisano Czerwiec 3, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2008 hmmm. no ja wierzę że wygramy ale w innych dziedzidzinach sportu, ale piłka nozna mnie totalnie nie interesuje i dlatego jest mi to obojetne czy wygramy czy nie. mam wrazenie, ze to zdanie przeczy troche temu Jak widze naszych na boisku to (_odrazu_ ? od razu) ORT rzełanczam na inny kanał. "Polska! Polska!" ja tam mowie, ze wygramy. bawi mnie, ze kreuja Neuville'a na zabojce Polski. widze tu niezla wojne psychologiczna. tak to Niemcy rozgrywaja. my tez powinnismy, chocby sposobem FC4B. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adams24 Napisano Czerwiec 3, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2008 Kiedyś Polakom uda się wygrać, mam nadzieję, ze nastąpi to właśnie w niedzielę OK. niech wygrają ale nie bede tego ogladał, za dużo stresu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Czerwiec 3, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2008 Zawszę wierzę że wygramy, się cieszę gdy wygrywamy, nie łamę się gdy dostajemy baty. To jest sport, ktoś musi być gorszy by koś był mógł być lepszy. A tak poza tym to nie Niemcy są najmocniejsi w naszej grupie tylko Chorwaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Czerwiec 4, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 4, 2008 Polska wygra. Trochę wiary ludzie. ps. Wygrana Polski 84% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haarlem Napisano Czerwiec 8, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 8, 2008 hmmm. no ja wierzę że wygramy ale w innych dziedzidzinach sportu, ale piłka nozna mnie totalnie nie interesuje i dlatego jest mi to obojetne czy wygramy czy nie. Jak widze naszych na boisku to (_odrazu_ → od razu) ORT rzełanczam na inny kanał. witaj kolego nie zabiera !! j glosu na temat pilki skoro nie jestes zainteresowany ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 8, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 8, 2008 witaj kolego nie zabiera !! j glosu na temat pilki skoro nie jestes zainteresowany okA możesz mi haarlem wyjaśnić dlaczego zabraniasz zabierania głosu innym? Masz jakieś specjalne upoważnienie? Przypomnę Ci, że Hyde Park, to takie miejsce gdzie wszyscy mogą mówić wszystko (pod warunkiem, że nie obrażają królowej, ale to nas nie dotyczy raczej), więc proszę o zachowanie zasad kulturalnej dyskusji a do tego nie można zaliczyć odzywek w rodzaju "nie zabieraj głosu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adams24 Napisano Czerwiec 8, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 8, 2008 mówiłe że przegrają, i przegrali. Ale dzień nie taki zły, triumfowali polacy (Kubica, Podoslki). Problem w tym że walczyli dla niemców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fratello Napisano Czerwiec 9, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2008 Hitlerowcy w czasie wojny bardzo mylili sie obrażajac Polaków bo prawdziwą ,,polską świnią ,, okazał się dopiero Podolski . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf Napisano Czerwiec 9, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2008 Hitlerowcy w czasie wojny bardzo mylili sie obrażajac Polaków bo prawdziwą ,,polską świnią ,, okazał się dopiero Podolski . to juz zdecydowana przesada... proponowalbym usunac ten post jako wybitnie obrazliwy! co tu duzo mowic, byli lepsi... miejmy nadzieje, ze pozostale mecze to bedzie powtorka, a nawet lepiej niz mecz z Portugalia w Chorzowie. "Polska, bialo-czerwoni..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 9, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2008 daf nie karm trola, proszę. Zobacz kiedy ten użytkownik się zapisał na forum, zwróć uwagę na ilość wysłanych postów. Nie zdziwiłbym się, gdyby to był ten sam co haarlem - jednorazowe konto i próba zrobienia zadymy. Kibole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi