Skocz do zawartości

Mecz Polska - Niemcy

FC4B

Rekomendowane odpowiedzi

Większość narodu polskiego jest taka że nie wierzy w siebie oraz w swoich rodaków, trzeba to zmienić, mam nadzieję, że milo się rozczarujesz :D

Kiedyś Polakom uda się wygrać, mam nadzieję, ze nastąpi to właśnie w niedzielę:)

Wreszcie ktoś, kto mówi do rzeczy ;)

Jeśli przegramy to trudno, ale trzeba wierzyć, że wreszcie uda się pokonać sąsiadów.

Ja wierzę ;)

hmmm. no ja wierzę że wygramy ale w innych dziedzidzinach sportu, ale piłka nozna mnie totalnie nie interesuje i dlatego jest mi to obojetne czy wygramy czy nie. Jak widze naszych na boisku to (_odrazu_ → od razu) ORT rzełanczam na inny kanał. :D

hmmm. no ja wierzę że wygramy ale w innych dziedzidzinach sportu, ale piłka nozna mnie totalnie nie interesuje i dlatego jest mi to obojetne czy wygramy czy nie.

mam wrazenie, ze to zdanie przeczy troche temu

Jak widze naszych na boisku to (_odrazu_ ? od razu) ORT rzełanczam na inny kanał. :D

:D

"Polska! Polska!"

ja tam mowie, ze wygramy. bawi mnie, ze kreuja Neuville'a na zabojce Polski. widze tu niezla wojne psychologiczna. tak to Niemcy rozgrywaja. my tez powinnismy, chocby sposobem FC4B.

pzdr

hmmm. no ja wierzę że wygramy ale w innych dziedzidzinach sportu, ale piłka nozna mnie totalnie nie interesuje i dlatego jest mi to obojetne czy wygramy czy nie. Jak widze naszych na boisku to (_odrazu_ → od razu) ORT rzełanczam na inny kanał. :D
witaj kolego nie zabiera !! j glosu na temat pilki skoro nie jestes zainteresowany ok

witaj kolego nie zabiera !! j glosu na temat pilki skoro nie jestes zainteresowany ok
A możesz mi haarlem wyjaśnić dlaczego zabraniasz zabierania głosu innym? Masz jakieś specjalne upoważnienie? Przypomnę Ci, że Hyde Park, to takie miejsce gdzie wszyscy mogą mówić wszystko (pod warunkiem, że nie obrażają królowej, ale to nas nie dotyczy raczej), więc proszę o zachowanie zasad kulturalnej dyskusji a do tego nie można zaliczyć odzywek w rodzaju "nie zabieraj głosu".

Hitlerowcy w czasie wojny bardzo mylili sie obrażajac Polaków bo prawdziwą ,,polską świnią ,, okazał się dopiero Podolski .

to juz zdecydowana przesada... :angry: proponowalbym usunac ten post jako wybitnie obrazliwy!

co tu duzo mowic, byli lepsi... miejmy nadzieje, ze pozostale mecze to bedzie powtorka, a nawet lepiej niz mecz z Portugalia w Chorzowie.

"Polska, bialo-czerwoni..."

daf nie karm trola, proszę. Zobacz kiedy ten użytkownik się zapisał na forum, zwróć uwagę na ilość wysłanych postów. Nie zdziwiłbym się, gdyby to był ten sam co haarlem - jednorazowe konto i próba zrobienia zadymy. Kibole ;)