@WalDo Napisano Lipiec 10, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 10, 2008 Jakiś czas temu widziałem tu na forum informację o powstaniu strony założonej m.in. przez jednego z naszych forumowiczów, a której celem jest opisywanie sprzętu kompatybilnego z linuksami (różnymi nie tylko Fedorą). Niestety nie wrzuciłem linku do zakładek, nie pamiętam kto napisał o tym a teraz nie mogę znaleźć. Jeśli ktoś wie o co mi chodzi i zna adres to byłbym wdzięczny za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Lipiec 11, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 11, 2008 A szukasz czegoś konkretnie? Próbowałem znaleźć post, ale w przypadku tego silnika forum nie jest to proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Lipiec 11, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 11, 2008 A szukasz czegoś konkretnie?Konkretnie to chciałem wziąć stamtąd krótki i proste howto instalacji karty WinFast 2000 i sprawdzić czy to jest WinFast 2000 Global, Expert czy jeszcze coś innego. Są chyba 3 rodzaje tych kart i o ile wiem Global jakoś gorzej się dogaduje z linuksami, ale wydaje mi się, że tam był właśnie opis do instalki Global na F8 i F9. Potrzebna mi ta wiedza, bo mi się jakiś czas temu moja stara karta posypała i chciałbym coś kupić. W zasadzie Global (czyli o ile wiem tylko z tunerem TV) w zupełności by mi wystarczyła. Z drugiej strony wolę dołożyć te 40 czy nawet 60 złotych i kupić Expert jeśli będzie lepiej się integrować z Fedorą. No i w zamian chciałem tam wrzucić mój opis instalacji drukarki HP Laser Jet 1018. Co do szukania to przejechałem forum wyszukiwarką lokalną, Googlami i w końcu ręcznie, ale wygląda na to, że temat został skasowany i to "na twardo", bo nawet w "Koszu" szukałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arabski Napisano Lipiec 11, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 11, 2008 Nie chciał bym się wygłupić, ale nie szukasz czasem tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Lipiec 11, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 11, 2008 Nie chciał bym się wygłupićNie wygłupiłeś się Dokładnie tego szukałem. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi