uosiu Napisano Sierpień 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 18, 2008 Witajcie wszyscy forumowicze, Po roku i 18 dniach postanowilem powrocic na to forum coz sie stalo w ciagu tego roku? Dzialalem w akcji "WiOO w szkole", z jej powodu rowniez zostalem ambasadorem fedory, dzialam w akcji linux-reinstalacja od samego jej poczatku, instaluje linuksy sasiadom etc etc. Wiec tego roku raczej nie spedzilem zbyt leniwie Mam nadzieje, iz na cos sie przydam na tym forum :] A tym czasem- cieszcie sie i radujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Sierpień 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 18, 2008 Fajnie Cię znowu widzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Sierpień 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 18, 2008 Dobrze zrobiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Sierpień 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 18, 2008 No nareszcie zmądrzałeś, ale na Jabberze cały czas dostępny byłeś Nawróciłeś się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Sierpień 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 18, 2008 Nawróciłeś się Alleluja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Wrzesień 7, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 7, 2008 Witaj ponownie, mam nadzieje, że Linux-Reinstalacja wygląda teraz dużo lepiej niż pierwsza edycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Wrzesień 9, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 9, 2008 Szkoda, że dopiero teraz znalazłem ten temat... W ramach powitania obiecuję zapalić Ci świeczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi