Skocz do zawartości

Aktualizacje

Darknek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Idąc w popularnym trendem obrony idoli przed złymi ludźmi: "Zostawcie Fedorę w spokoju weeee co ona wam zrobiła weeeee odczepcie się od niej.....weeee "

Nie jest to normalne na pewno i powinni coś z tym zrobić dużo szybciej... Każdy wie, że porządny serwis nie może żyć bez backupów a livna dalej po mandaryńsku <_< ... (chyba) no chyba że doszli do wniosku, że w ten sposób znajdą więcej użytkowników :ph34r:

EDIT

Taki wpadki na pewno nic dobrego dla Fedory nie wnoszą a wręcz przeciwnie wystraszeni potencjalni użytkownicy mogą pójść na jakąś łatwiznę (łóbudubu) albo "szukanie w ciemnym pokoju czarnego kota, którego tam nie ma (debi(l)an ;))" Na pewno na, już i tak nadwątlony, wizerunek Fedory nie wpłynie to dobrze. :(

Cóż w sumie 2.6.25 też fajne jajko ;)

Jeśli odnosisz to do zmiany przeze mnie jajka to ja miałem z nim problemy na swojej płycie (sygnaturka) o kŧórych pisałem już szeroko w jednym wątku.... dopiero w 2.6.26.3-14.fc8 mam poprawnie obsługiwaną płytę i start trwał przez to ok 2 min więc ja wolę się pomęczyć bez sterów vidii niż wracać do starego jajka. No ale oczywiści jak komuś wszystko będzie chodziło no to jak najbardziej nic poza tym do tego jądra nie mam :)