Enzos12 Napisano Wrzesień 9, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 9, 2008 Elo elo, takie pytanie czy pod linuxem jest jakis program do podkrecania (najlepiej jesli by jeszcze temperature pokazywał), pod winda robilem to Attioolem. Chce podkrecic A) Procek (nieznacznie) Karte graficzna (tez nie specalnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Wrzesień 9, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 9, 2008 Off topic :\ Zawsze się zastanawiałem po co podkręcać? Mało Ci? Kup lepszy procek, kartę grafiki itp. Ile możesz bezpiecznie podkręcić? 10%? 15%? Bez sensu IMHO... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Wrzesień 9, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 9, 2008 Ja też ce Ja mam taki procek, że z założenia jest do podkręcania. Z 2.4 można zrobić 3 na wiatrakach, wyżej to już inwestycja w płyny. Problem w tym że domyślne automaty w biosie ustawiają mi 5% 10% 15% cholera wie czego i niestety jest straszna niestabilność systemy po tym, przy 15% to nawet nie rusza. Mam 4 rdzenie do zabawy, ale cholera nie wiem czym i jak bo zawsze miałem procki nie nadające się do podkręcania i nigdy się tym nie interesowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Wrzesień 9, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 9, 2008 Ja też ce Dom ogrzewasz? Sorki za off topa, ale nie mogłem się powstrzywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi