damian1785 Napisano Wrzesień 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2008 Witam mam Cerberusa Adsl ale nie posiadam sterowników do niego. jak by mi ktos pomugł to bym był bardzo wdzieczny. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Wrzesień 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2008 pomugł A to jakiś problem z szukaniem jest? Czy BAN Google Ci dało? http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=17748 W ogóle, co próbowałeś zrobić w celu znalezienia tych sterowników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Wrzesień 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2008 W ogóle, co próbowałeś zrobić w celu znalezienia tych sterowników? Napisał 2 posty na forum :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Wrzesień 24, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 24, 2008 Co za Cerberus ADSL, bo jeśli szukasz sterowników do Routera, to życzę szczerze powodzenia... zaraz ja zrobię temat, że szukam sterowników do iPhone pod Linux...albo jeszcze lepiej...sterowników do IrDA'y Router albo podłączasz kablem RJ-45 do komputera i ustawiasz połączenie eth0 na przykład na automatyczne IP (DHCP) albo statycznie (ręczenie), druga opcja to Wi-Fi (jeśli masz router "z antenką") i tu również albo IP automatycznie a ściślej dynamicznie (DHCP) albo ręcznie, aha w przypadku antentki nie ustawiasz eth0 tylko wlan0 To wszystko rozejść się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Wrzesień 24, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 24, 2008 zaraz ja zrobię temat, że szukam sterowników do iPhone pod Linux...albo jeszcze lepiej...sterowników do IrDA'y http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=18822&hl= masz nowe konto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Wrzesień 24, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 24, 2008 Ale mam długi jęzor ._. To nie moje konto co to to nie szefie... Jestem wyznawcą Linux ale chyba nigdy nie zrobiłem nazwy konta zaczynającego się z małej litery...no i jeśli już bym chciał tym stylem się nazywać to LinuxFanatic XD Co do iPhone'a został tu użyty jako określenie z deczka ironiczne bowiem iTunes nie ma natywnej wersji pod Linux, a odpalany pod VirtualBox'em wywala błędy mądrala jedna =( EDIT Jeszcze 2 rzeczy 1) Nigdy nie złamałbym regulaminu w ten sposób - szanuję to forum 2) Nigdy nie piszę "pozdro" jeśli już to pełną formą Pozdrawiam oraz podpis co zaprezentuję po raz któryś teraz Pozdrawiam Subaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi