Skocz do zawartości

Cerberus

damian1785

Rekomendowane odpowiedzi

Co za Cerberus ADSL, bo jeśli szukasz sterowników do Routera, to życzę szczerze powodzenia... zaraz ja zrobię temat, że szukam sterowników do iPhone pod Linux...albo jeszcze lepiej...sterowników do IrDA'y <_<

Router albo podłączasz kablem RJ-45 do komputera i ustawiasz połączenie eth0 na przykład na automatyczne IP (DHCP) albo statycznie (ręczenie), druga opcja to Wi-Fi (jeśli masz router "z antenką") i tu również albo IP automatycznie a ściślej dynamicznie (DHCP) albo ręcznie, aha w przypadku antentki nie ustawiasz eth0 tylko wlan0

To wszystko rozejść się

Ale mam długi jęzor ._.

To nie moje konto co to to nie szefie... Jestem wyznawcą Linux ale chyba nigdy nie zrobiłem nazwy konta zaczynającego się z małej litery...no i jeśli już bym chciał tym stylem się nazywać to LinuxFanatic XD

Co do iPhone'a został tu użyty jako określenie z deczka ironiczne bowiem iTunes nie ma natywnej wersji pod Linux, a odpalany pod VirtualBox'em wywala błędy mądrala jedna =(

EDIT

Jeszcze 2 rzeczy

1) Nigdy nie złamałbym regulaminu w ten sposób - szanuję to forum

2) Nigdy nie piszę "pozdro" jeśli już to pełną formą Pozdrawiam oraz podpis co zaprezentuję po raz któryś teraz

Pozdrawiam

Subaru