eth0 Napisano Listopad 21, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 21, 2008 Zainstalowałem wszystkie rpm`y tora ręcznie, skonfigurowałem i działa nieźle. Lecz powinien zainstalować się również program torify, ale nigdzie go nie ma (/bin:/sbin:/usr/bin:/usr/sbin:/usr/local/bin:/usr/local/sbin) Po prostu tak jak by go nie było... Czy źle zainstalowałem tora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Listopad 21, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 21, 2008 Zobacz listę plików z paczki przy pomocy polecenia rpm -ql torify Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 21, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 21, 2008 Czy źle zainstalowałem tora?Jako root z konsoli:updatedb #czekamy dłuższą chwilkę;) locate torify Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eth0 Napisano Listopad 22, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2008 WalDo, nie znalazło nic... A gdy użyłem: "rpm -ql torify" to wypluło że pakiet nie zainstalowany Chciałem znaleść torify na pbone.net i pokazało tylko rpm tora z wersji 0.1.* i w dodatku na f7. A moja wersja jest z 0.2.* na f9. Może tu jest pies pogrzebany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2008 A moja wersja jest z 0.2.* na f9. Może tu jest pies pogrzebany.A to z repo instalowałeś czy jakiegoś (_rpma_ → RPM-a) ORT z sieci ściagałeś? Głupio może pytam, ale wciąż na F8 siedzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Listopad 23, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2008 Imo w fedorze po prostu najzwyczajniej tego nie ma. Ani yum search, ani yum provides nie zwracają nic, co sugeruje brak torify w fedorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eth0 Napisano Listopad 23, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2008 Kurde, no szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi