Jony Napisano Grudzień 9, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2008 Dziś zaktualizował mi się kadu do wersji 0.6.5 i wszystko było by pięknie gdyby nie fakt, że nie działa mi dźwięk. Brak jest modułu kadu-alsa_sound dla 0.6.5 w repozytoriach. Dlatego mam pytanie do opiekuna paczek dla fedory. Czy jest jakaś szansa by dźwięk w kadu pod f9 działał? Czy w najbliższym czasie pojawi się odpowiednia paczka z tym modułem i pozostałe paczki z modułami których obecnie brakuje dla kadu 0.6.5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Grudzień 12, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 12, 2008 kadu-alsa_sound jest teraz instalowany domyślnie w kadu. Ustaw sobie ścieżki do dźwięków w powiadomieniach kadu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jony Napisano Grudzień 12, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 12, 2008 kadu-alsa_sound jest teraz instalowany domyślnie w kadu. Ustaw sobie ścieżki do dźwięków w powiadomieniach kadu. Pomogło, dzięki. Myślałem, że te ścieżki są domyślnie ustawione. Swoją drogą ciekawe czy będą dostępne moduły, których teraz brakuje np. kadu-mediaplayer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Grudzień 12, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 12, 2008 To już zależy czy się znajdzie jakiś chętny żeby je przeportować na QT4, autor większości (googie) nie ma czasu już się tym bawić póki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Grudzień 13, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 13, 2008 ecik__, jak byś mógł to zbuduj jeszcze raz kadu z jeszcze raz ściągniętymi źródłami kadu http://www.kadu.net/download/stable/kadu-0.6.5.tar.bz2 ponoć błąd z nieustawionymi ścieżkami do dźwięków został poprawiony? Poza tym brakuje jeszcze niektórych modułów, np osd_hints, który został dostosowany również do 0.6.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Grudzień 14, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2008 Poprawione kadu jest już przygotowane, bo będą głównie poprawione błędy z samą paczką. A ścieżki do dźwięków przy okazji też ;] Zbuduję to pewnie jutro, albo pojutrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi