Skocz do zawartości

Aktualizacja Kadu - Brak Dźwięku

Jony

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś zaktualizował mi się kadu do wersji 0.6.5 i wszystko było by pięknie gdyby nie fakt, że nie działa mi dźwięk. Brak jest modułu kadu-alsa_sound dla 0.6.5 w repozytoriach. Dlatego mam pytanie do opiekuna paczek dla fedory. Czy jest jakaś szansa by dźwięk w kadu pod f9 działał? Czy w najbliższym czasie pojawi się odpowiednia paczka z tym modułem i pozostałe paczki z modułami których obecnie brakuje dla kadu 0.6.5?

kadu-alsa_sound jest teraz instalowany domyślnie w kadu. Ustaw sobie ścieżki do dźwięków w powiadomieniach kadu.

Pomogło, dzięki. Myślałem, że te ścieżki są domyślnie ustawione. Swoją drogą ciekawe czy będą dostępne moduły, których teraz brakuje np. kadu-mediaplayer.

ecik__, jak byś mógł to zbuduj jeszcze raz kadu z jeszcze raz ściągniętymi źródłami kadu http://www.kadu.net/download/stable/kadu-0.6.5.tar.bz2 ponoć błąd z nieustawionymi ścieżkami do dźwięków został poprawiony? Poza tym brakuje jeszcze niektórych modułów, np osd_hints, który został dostosowany również do 0.6.5 :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...