kniazio Napisano Grudzień 29, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2008 Kurcze czy naprawde juz nikt mi nic nie podpowie w tym temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kniazio Napisano Styczeń 4, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 4, 2009 Na stronie http://www.brazilfw.com.br/users/Bender/tmp/ jest dostepny dodatek o nazwie setserial jest to dodatek do Brazila lecz nie mam pojecia jak si etym posluzyc moze ktos znajacy Linuksa bedzie w stanie mi pomoc i choc troszke naprowadzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 4, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 4, 2009 (...)choc troszke naprowadzicTeoretycznie: ściągnąć setserial.tgz, rozpakować, uruchomić i wszystko. Ale... Paczki *.tgz to dodatki głównie pod Slackware W Fedorze nie ma biblioteki ld-uClib.so.0 - są paczki pod PLD, Mandrivę. Podsumowując jeśli to faktycznie dodatek do Brazil, to Brazil jest najbardziej zaśmieconą i bezsensowną dystrybucją o jakiej słyszałem. Biorąc pod uwagę czas jaki poświęcasz na wyszukanie pewnych informacji dot. Brazil, to dziwię się, że nie zainwestujesz tego czasu w Fedorę. Ale to tylko moje zdanie, żyjemy w wolnym kraju :-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kniazio Napisano Styczeń 5, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 5, 2009 No dobra uruchomic i wszystko ale co ten dodatek ma wlasciwie robic bo nie za bardzo rozumiem Jka juz pisalem ten dodatkowy kontroler jest rozpoznawany przez system ale ppod inna nazwa i pewnie podklada mu swoj jakis sterownik Moje pytanie dotyczylo tego jak zmusic system aby korzystal ze sterownika ktory ja zechce Sterownik posiadam, skompilowal mi gosc z forum Brazila lecz nie mam go w postaci paczki tgz lecz jako pilk golden.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi