mysiek Napisano Grudzień 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 22, 2008 podczas instalacji sprawdzam nośnik i uzyskuję komunikat ze wszystko jest ok mam plyte DVD z wersja FC10 cembridge i w nastepnym kroku uzyskuje komunikat: The fedora disk was not found in any of your drive. Please insert the Fedora disk and press OK to retry O co tu chodzi ? jamic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amos Napisano Grudzień 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 22, 2008 To bug Anacondy. Po prostu zrestartuj kompa i wystartuj instalację bez sprawdzania nośnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Grudzień 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 22, 2008 To jak to jest czy ten kto układał tąąa anakonde nie widział że zrobił coś źle . Nikt tej anakondy nie skontrolował wcześniej :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 22, 2008 Off topic Nikt tej anakondy nie skontrolował wcześniej :?:To jest Open Source Również TY mogłeś to sprawdzić. I mysiek też. I ja. I tamten pan. I zgłosić na bugzilli Były wersje beta, preview. Każdy miał szansę się wykazać. Błąd nie jest krytyczny jeśli istnieje obejście, więc poprawią za jakiś czas. Albo już poprawili tylko obraz pierwotny dystrybucji zostaje bez zmian. Zawsze wszystko robisz dobrze? Nigdy nie miałeś tak, że zrobiłeś coś, wyglądało OK a za jakiś czas trzeba było poprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek Napisano Grudzień 23, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 23, 2008 To bug Anacondy. Po prostu zrestartuj kompa i wystartuj instalację bez sprawdzania nośnika... thx o to właśnie chodziło. jest bug. nic dodać nic ująć trzeba kombinować czyli omijamy sprawdzanie płyty podczas instalacji. mysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
univers Napisano Grudzień 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 27, 2008 a jak to wylaczyc ? mam fedora 10 i na starym kompie poszlo a na nowszym nie chce i dochodzi mi do miejsca gdzie nie widzi nosnika ! pomocy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Grudzień 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 27, 2008 @univers W twoim przypadku WYKONAJ sprawdzanie nośnika, gdyż zachowanie które powinieneś opisać, a którego ja się mogę w zasadzie tylko domyślać jest typowe dla nośnika o niepoprawnej strukturze danych, lub uszkodzonego napędu płyt DVD. Czy "dochodzi mi do miejsca gdzie nie widzi nośnika !" oznacza, że instalator umożliwia wybór nośnika lub lokalizacji (np. dysku sieciowego, obrazu płyty) z którego chce zainstalować system ? Jeśli tak to na 99% twoja płyta/napęd jest uszkodzona/y, bo instalacyjna DVD tylko w takim przypadku o to pyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi