Skocz do zawartości

Jak Zmienić Swoją Ksywke Na Forum

DAREK WL.

Rekomendowane odpowiedzi

Nie podoba mi sie już mój login DAREK WL.

Weszłem przed chwilą w ustawienia swego profilu ale tam nie widze takiej opcji bym mógł zmienić swój login .

Móge oczywiście zarejestrować sie od nowa na forum ale w ten sposób stracę swój dotychczasowy dorobek ;375 postów

Czy można na tym forum zmienić swój login i nie stracić 4-letniego dorobku ilości postów :?:

Nie zapomnij wzorem gen. Wieniawy-Dłgoszowskiego pisać w swoim nowym nicku: "były DAREK WL".

Gen. W-D po otrzymaniu awansu na generała posiadał wizytówki o treści: Gen. Bolesław Wieniawa-Długoszowski były pułkownik.

Pozdrówka

Jeśli mogę słowo...

Bez przesady ludziska. Znamy Cię jako DAREK WL. i nie chcę pamiętać że jakiś tam "nowy nick" to d. DAREK WL.

Różnie bywa, nicki ma się lepsze lub gorsze (też nieraz żałowałem, że się nie wysiliłem bardziej ;) ), ale jesteś z nami tyle czasu, że chyba nie warto zmieniać. Jesteś rozpoznawalny, wyjątkowy i jedyny :P Wg mnie to bez sensu.

@Administratorzy - jeśli prośba zostanie uwzględniona to ja proszę, żeby w opisie tam gdzie np. ja mam "(prawie) Ekspert" umieścić koledze stary nick, żeby było wiadomo "who is who" :) Ale ogólnie to jak to mówią w "Mam talent" - jestem na nie. Cokolwiek to znaczy :-\

Darek, daj spokój.

Jak ja się rejestrowałem, to gdzieś nie dopatrzyłem i miałem w nazwie widzianej imię i nazwisko, jednak w internecie jestem znany jako morsik, więc poprosiłem admina o zmianę z takim też uzasadnieniem (własnie dlatego, że jestem znany jako morsik, a nikt nie będzie wiedział kto to Konrad Mosoń :D ).

Taka tylko ciekawostka :þ

Niestety do tego wszystkiego muszę dopisać bardzo złą wiadomość choć nie związaną z tym topicem ;

W czwartek 19-ego dostałem wypowiedzenie w pracy z 2-tygodniowym terminem .

Ponieważ rząd zmniejszył refundacje kosztów zatrudnienia inwalidów z II grupą ze 100 na 75 %

już tych mniej wydajnych nie chcą trzymać :ph34r: . Na bruk :angry:

I druga troche lepsza wiadomość l wczoraj po raz pierwszy udało mi sie na linuksie - Sabayon 4 po zainstalowaniu z "portage" gentoo pakietów "fuse" i "siefs" wreszcie zamontowanie Siemensa C 65 mi sie udało :)