@WalDo Napisano Luty 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2009 co zrobić/jak zrobić żeby działał flash w operze ??Ja nic nie robiłem i działa. Jakie strony Ci nie chodzą? Masz F10? Opera 9.63 z paczki RPM? Ja mam wersję 64-bitowa systemu, ale to nie powinno mieć znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Luty 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2009 naciskamy F12 i wybieramy opcję "Włącz obsługę wtyczek" ogólnie jeśli masz zainstalowanego flash'a powinno działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moist Napisano Luty 25, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2009 (edytowane) no właśnie włączyłem obsługę wtyczek ;P dopisałem we wcześniejszym poście, że śmiga jak narazie na szczęście śmiga - i zaczynam powoli zapominać o przygodach z vista ;P z całą konfiguracją F10 jest duużo łatwiej niż z 8 i 9 no i jak narazie wszystko śmiga. Nie zauważam żadnych braków...a będzie tylko lepiej - mam nadzieję wlaczam kompa, wszystko ok, loguje sie a tu czarny ekran...CTRL+ALT+f2 przechodze na e, wszystko widac CTRL+ALT+f1 i wszystko widac...klopoty z odswiezaniem ekranu ?? nagle nie ma polskich znakow...co moglo sie stac ? ja nic w ustawieniach klawiatury nie kombinowalem... HELP!! > zauwazylem, ze kombinacje polskich znakow dzialaja jak skroty klawiszy i tak np ALT+ e otwiera w programach itd itp "EDYCJA" ALT+ C pomoc itd... <<<<< teraz pokombinowałem i polskie znaki są - może to się komuś początkującemu jak ja kiedyś przyda - system > preferencje > sprzęt > klawiatura > zakładka "układy" wybrałem układ nie domyślny a układ pasujący do mojego komputera czyl compaq presario i później wg. języka czyli poland/polish i działa nadal te problemy z odswiezaniem przy wlaczaniiu Edytowane Luty 26, 2009 przez Moist łączenie postów. Proszę korzystać z przycisku "EDYTUJ" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi