wladek99 Napisano Marzec 22, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 22, 2009 zrobiła update ok,1031 pakietów 1,1G ściągnęła zainstalowała ,reboot izaładowała się do loga i trup,nie wstaje dalej grafika, reset i cały czas to samo, czarny ekran po logowaniu, konsola nie startuje,chyba na nowo trzeba postawić,byla to beta.I tyle.A szła 3 tydnie fajnie do update. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 22, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 22, 2009 A szła 3 tydnie fajnie do update.Przesadzasz. U mnie dalej OK pomimo, że grafikę mam ATI. A beta skąd? Z tego co widać w → harmonogramie to oficjalnie beta przesunięta na 31.03 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Marzec 22, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 22, 2009 Hej wladek99. Ja mam grafike intela i też mi nie wstaje tryb graficzny. Jadę na jakimś przedpotowym kernelu który działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wladek99 Napisano Marzec 23, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2009 no i wlaśnie to samo, odsuwam na razie na póżniej ,az bedzie ok.Ale chodziła fajnie,a najdziwniejsze przed pirwszym update to strasznie muliła,licze ze nastepne to wszystko poprawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Marzec 23, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2009 ... Z tego co widać w → harmonogramie to oficjalnie beta przesunięta na 31.03 Ale z tego co widac w systemie - od 11/03 mamy juz bete ... [root@localhost ~]# rpm -qa | grep fedora-release | sort fedora-release-10.92-1.noarch fedora-release-notes-10.0.0-1.noarch Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2009 Ale z tego co widac w systemie - od 11/03 mamy juz bete Zamrożenie kodu to nie jest oficjalna wersja beta Swoją drogą ciekawe dlaczego u mnie się nie dociągnęło. Wciąż mam 10.91. Będę musiał yuma wyczyścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Marzec 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2009 Ale z tego co widac w systemie - od 11/03 mamy juz bete ...Pozdro http://www.redhat.com/archives/fedora-deve...h/msg01163.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi