96th Napisano Marzec 15, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2009 Witajcie. Mam zamiar niedługo się przenieść na F11 (gdy wyjdzie) i mam pytanie. Czy da się bezboleśnie podmienić Ubuntu na F11? Chciałbym zachować ustawienia Opery, Pidgina, Evolution i FireZilli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fsosport Napisano Marzec 15, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2009 jezeli masz osobna partycje /home i ja ustawisz przy instalacji F11 to zostana Ci ustawienia. Sam przeszedlem z Ubuntu na F10 i mi wsyzstko zostalo :] a jak nie to wystraczy skopiowac z katalogu home ustawienie i potem przekopiowac ustawienia po skonczeniu instalacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
96th Napisano Marzec 15, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2009 Tak, mam. Wszystkie ważne dane są na innej partycji, więc ze strachem, ale jade! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 15, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2009 Mam nadzieję, że nie kazałeś tej partycji formatować ani zakładać na niej filesystemu od nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Marzec 16, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2009 WalDo, jem śniadanie, nie rozśmieszaj mnie proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
96th Napisano Marzec 16, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2009 Nie wiem dlaczego ale mój system nie może wykryć płyty :/ Najpierw wykrył ale był błąd to ją wyczyściłem i jeszcze raz nagrałem a teraz wcale nie chce jej wykryć. Za chwile jeszcze spróbóje. EDIT: No nie no, brawo! Wcale się nie nagrała! EDIT2: Proszę zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi