darekrocznik71 Napisano Marzec 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2009 Panowie jestem na Fedorze 10 mam pracę napisana w Wordzie,mój oppen office niestety tę pracę rozrzuca, mam na płycie Officea XP, co zrobić aby zainstalować go na Fedorze, wine nie chce go zainstalować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2009 Dlaczego OO odrzuca? Masz najnowszą wersję? Office XP? Domyślam się, że mówimy o MS Office? Która wersja? Niedawno był wątek nt.MS Office pod wine. Wyniki różne w zależności od wersji office'a. Mnie MS Office 2007 Home & Student udało się zainstalować i uruchomić bez problemu → http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=20352 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Marzec 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2009 Office XP? Domyślam się, że mówimy o MS Office? Która wersja? No co ty, WalDo! Przeciez Ci kolo napisal, za ma Office XP (w domysle - MS Office XP) To byla taka przedpotopowa wersja MSO po O2k a przed O2k3. Zeby nie bylo ze OffTop - skoro O2k7 da sie zainstalowac to i wszystkie starsze wersje tez (choc wiadomo, ze nie wszystko dziala - kuleje np. Access) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2009 Przeciez Ci kolo napisal, za ma Office XP (w domysle - MS Office XP) No, bo ja office'owo mało kumaty jestem. Zatrzymałem się na wersji 97 Potem korzystałem tylko z tego co mi w fabryce dają, to się nawet nie zastanawiam czy to 2k, 2k3, 2k7 - korzystam, bo muszę. No i jakiś czas temu do domu rodzinie kupiłem tego MSO 2007 co to ma 3 licencje w jednym opakowaniu za ok.200,- pln Swoją drogą nie spotkałem jeszcze dokumentu Word, którego by OOo nie otworzył. Formatowanie, to już inna historia, ale nawet te *.docx się otwierają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekrocznik71 Napisano Marzec 24, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2009 Otwiera mi rzeczy z Worda bez problemu,tylko układ strony nie wygląda jak powinien, rozrzuca i lamie linnie,żeby to porawić poprzez oppen officea to trochę zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Marzec 25, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2009 Hmm... jeśli można, pokaż jakiś plik .doc. Może on jest źle utworzony? Włącz sobie znaki niedrukowane i zobacz czy jakieś mrówki nie chodzą po ekranie na wolnej przestrzeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi