greeg Napisano Kwiecień 10, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 10, 2009 (edytowane) zauważyłem że na otwarcie strony trzeba czekać dłużej niż w fedorze 10 przeglądarka firefox 3.1 co może być tego powodem? pomogło to http://www.fedorafaq.org/#dns-slow Edytowane Kwiecień 10, 2009 przez WalDo edycja tytułu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 10, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 10, 2009 zauważyłem że na otwarcie strony trzeba czekać dłużej niż w fedorze 10A zdradź w jakim systemie czekasz dłużej niż w F10? I co to ma wspólnego z informacjami o forum? Pisz we właściwych działach. Przenoszę do "No name", bo nie rozumiem o czym piszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Kwiecień 10, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 10, 2009 może ja zasugeruję lepsze miejsce na takie pytanie: http://www.mozillapl.org/forum/ jak Ci tam nie wyjaśnią to dopiero tutaj napisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Kwiecień 10, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 10, 2009 Czym się różni wróbelek? Że ma jedną nóżkę bardziej od drugiej. Tak mi się skojarzyło bo zobaczeniu pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greeg Napisano Kwiecień 10, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 10, 2009 Mój błąd zapomniałem dodać że chodzi o Fedore 11 beta. Po co tyle złośliwości to zniechęca do zadawanie pytań a forum po to jest żeby pytać, trochę wyrozumiałości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
96th Napisano Kwiecień 10, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 10, 2009 Sorka ale muszę dodać swoje słowa. Jak napiszesz coś w stylu "ni3 dziala mi to" w pierwszym lepszym dziale, to nie dziw sie że będą "złośliwości (złości)". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greeg Napisano Kwiecień 10, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 10, 2009 Bez przesady. Myślałem że kontynuuje temat Fedora 11 Beta. Za dużo mi się dostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 10, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 10, 2009 Myślałem że kontynuuje temat Fedora 11 Beta.Nie widzisz, ze zakladasz nowy wątek a nie kontynuujesz istniejący To Ty nieźle zakręcony być musisz A w temacie: powodem może być zapewne zarówno niestabilność F11 (iwem, wiem, że bardzo ładnie działa, ale to jednak wciąż beta) jak i niestabilność FF3.1 (o ile wiem, to w stabilnych repo Fedory jest na razie tylko 3.0.8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi