luker1985 Napisano Kwiecień 15, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2009 W jaki sposób dodaje się fotki do swojego profilu. Gdy zaznaczam wybór obrazka a potem zapisz to wyskakuje wiadomość, że wysyłanie nieudane. Nigdzie nie ma jakiegoś paska postępu wczytywania fotki. jak to się wkleja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 15, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2009 jak to się wkleja?Nie wkleja się To chyba nie działa "od zawsze". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luker1985 Napisano Kwiecień 15, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2009 Aha Trudno, No a Moderator skąd ma takiego fajnego wilka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 15, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2009 (edytowane) To nie zdjęcie - to avatar [EDIT] Prawy górny róg strony "Panel kontrolny", "Dane osobiste", "Edytuj avatar" Edytowane Kwiecień 15, 2009 przez WalDo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luker1985 Napisano Kwiecień 15, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2009 Każdy uzytkownik może sobie taki avatar załaczyć do profilu? Jesli tak, to w jaki sposób? Fajne urozmaicenie by było Wielkie dzięki WalDo wszytsko działa porządnie jak Fedorka POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 5, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2009 Witam. Próbowałem też dodać zdjęcie do awatar-u(a) , i jak zwykle jakiś błąd. Więc nie wiem, czy to ja jestem taki debil, ze nie potrafię tego zrobić czy to może są wymagane jakieś specjalne procedury żeby sobie maluśkie zdjęcie uploudnąć. Pozdro Ps. I do czego służą pola: szerokość, wysokość ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Czerwiec 5, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2009 nie działa "upload" pliku, działa tylko "upload" linku do pliku 1. przytnij fotkę na 80x80 pixeli ...a może 100x100 2. wrzuć na jakąś strasznie durną stronę z hostin fotek np. http://imageshack.us/ 3. użyj linku do zdjęcia ps. ja do tego użyłem Dropbox, jak mi się znudzi, to wystarczy że podmienię fotkę na dysku a wszystko się samo zsynchronizuje ....oooo ale że ja na to nie wpadłem wcześniej, zrobię sobie migawkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arabski Napisano Czerwiec 5, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2009 Ps. I do czego służą pola: szerokość, wysokość ? Mistrzu! W końcu... Po tylu latach sobie gębę wyprostowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi