Arabski Napisano Maj 21, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 21, 2009 Bardzo dobra metoda - tak stawiałem F10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Maj 21, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 21, 2009 U mnie najnowsza anaconda nie wstaje, logi też jakieś takie niewyraźne, dobrze się zaczyna EDIT: oczywiscie zaczalem kombinowac z mbr'em bez zrobienia wczesniej kopii i posypal sie caly uklad partycji... tragedia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Maj 21, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 21, 2009 Mi instalator wywalił się przy partycjonowaniu - F11 Preview Live KDE. Zostaje chyba jednak poczekać na oficjalne wydanie - obsuwa jest na razie o tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf Napisano Maj 21, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 21, 2009 Mi instalator wywalił się przy partycjonowaniu - F11 Preview Live KDE. Zostaje chyba jednak poczekać na oficjalne wydanie - obsuwa jest na razie o tydzień. to jest standard. po ktoryms tam razie u mnie ruszyl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanxiss Napisano Maj 22, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 22, 2009 Bede bacznie obserwowal ten watek i podobne Dopiero co moja F10 osiagnela wzgledna stabilnosc, chce sie nia troche nacieszyc, zanim wszystko na nowo zepsuje z F11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajec00 Napisano Czerwiec 18, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2009 nie chcę zaśmiecać nowymi tematami, więc napiszę tutaj. mam problem w F11. Mianowicie, gdy odpalam konsole (gnome-terminal) domyślnie startuję w " / ", nie istotne, czy jako zwykły user czy jako root... to samo tyczy sie zapisywania plików w obojętnie jakim programie... zamias domyślnie wystartować w katalogu użytkownika, startuje w " / ", obojętnie czy to OpenOffice czy Octave... można coś z tym zrobić, aby termial i cała reszta startowały z katalogu domowego? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi