DAREK WL. Napisano Czerwiec 12, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2009 Gdy przed chwilą chciałem uruchomić program KRADIO to wyskoczyło okienko z komunikatem o błedzie takie jak widać na obrazku Okienko to skakało po całym pulpicie , nie dało sie go zamknąć normalnie Dopiero restart X-ów spodowował że to znikło . Jeśli ktoś spotkał sie z podobnym błedem programu KRADIO 4 w najnowsze Fedorze to poprosze o porade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 12, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2009 A próbowałeś treść błędu wpisać w Google? → http://www.google.com/search?client=opera&...-8&oe=utf-8 Wydaje mi się, że w pierwszym linku bedziesz miał odpowiedź, chociaż nie dotyczy ona Fedory. Uparcie i wszystkim będę przypominał o Regulaminie forum, rozdział II, pkt.2. a)-d): 2. Zanim zadasz pytanie, poszukaj rozwiązania Twojego problemu korzystając z takich narzędzi, jak: a.) FAQ, b.) Wiki, c.) wyszukiwarka (przycisk “Szukaj" w prawym górnym rogu), d.) Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Czerwiec 12, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2009 DAREK: coś ostatnio masz dużo problemów z dźwiękiem. Czy jesteś pewien, że Twoja karta jest poprawnie wykrywana i obsługiwana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Czerwiec 12, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2009 Zastosowałem to co piszą na forum slackware . Jest lepiej , nie ma na razie przerywania dźwieku . Ale KRADIO 4 po uruchomieniu pokazujetaki błąd 2009-06-12T15:49:02 KRadio4 Version 4.0.0 logging started 2009-06-12T15:49:17 V4LRadio::updateAudioInfo: error updating radio audio info (write): -1 2009-06-12T15:49:17 V4LRadio::updateAudioInfo: error updating radio audio info (write): -1 Pomimo to KRADIO 4 działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Czerwiec 12, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2009 Na forum Slackware piszą żeby zrobić wpisy odnośnie tunera do modprobe.conf, w F11 wszystko idzie do /etc/modporobe.d/, ale nie wiem czy to ma na coś wpływ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Czerwiec 12, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2009 Tak sokar Tylko że urządzenie działa , bez żadnych wpisów . Tyle że na najnowszej fedorce dźwiek jest przerywany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi