Zagiewa Napisano Czerwiec 15, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 15, 2009 Czy są dostępne sterowniki akmod-fglrx i cała reszta dla ATI pod F11? Bo jest w poradniku informacja jak zainstalować a yum nie może znaleźć plików. PRMfusion mam zainstalowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 15, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 15, 2009 Próbuj do skutku. W poprzednim wydaniu ATI/AMD "wyślimaczyło" się ze sterownikami chyba ponad miesiąc po premierze, więc spróbuj wykonać te same polecenia po wakacjach. "Chyba na pewno" zadziałają Poza tym przyłącz się do bojkotu ATI W każdym razie ja mam serdecznie dość olewania mnie tylko dlatego, że nie pracuję pod Windows. Pierwszy i ostatni raz kupiłem płytę z chipsetem radeon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zagiewa Napisano Czerwiec 16, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 16, 2009 Pierwszy i ostatni raz kupiłem płytę z chipsetem radeon wsparcie dla Nvidia pod Fedora jest lepsze niż dla Ati czy po prostu Nvidia bardziej dba o użytkowników linuksa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Czerwiec 16, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 16, 2009 Po prostu nVidia lepiej dba o użytkowników linuksa. Z ATI non stop są jakieś problemy, dlatego podobnie jak WalDo więcej z usług graficznych układów ze stajni AMD/ATI nie skorzystam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Czerwiec 17, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 17, 2009 Czekaj jak na http://forums.fedoraforum.org/showthread.php?t=155503 zmieni się status. 'Rpmfusion haven't released a driver yet so this guide won't work yet.' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi