@WalDo Napisano Czerwiec 25, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25, 2009 WalDo - prawie jak bot @fafiq Ty ostatnio jakby też → http://forum.fedora.pl/index.php?act=Stats Mnie to cieszy, bo zazwyczaj wśród 20 największych gaduł zajmowałem niechlubne IMHO 1. miejsce Niechlubne, bo moja mama zawsze mówiła "krowa, która dużo ryczy mało mleka daje" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Czerwiec 25, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25, 2009 nudzilo mi sie , a ze dawno nie pisalem wiec troche nadrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Czerwiec 25, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25, 2009 Państwo wybaczą, ale WalDo jest botem stworzonym na potrzeby tego forum, a nazwa akronimem ozn. Właściwa aranżacja linuksowych Dobrych odpowiedzi. EDIT o boże, jestem wśród 20 największych gaduł w ogóle http://forum.fedora.pl/index.php?act=Membe...sort_order=desc cizys, dopiero dwa latka na tym forum jestem, muszę się zająć czymś bardziej produktywnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanxiss Napisano Czerwiec 25, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25, 2009 Tu się w pełni zgadzam z exbrosem - nie oddaje, w żadnym stopniu. Do tego jeszcze w miarę przyrostu kapeluszy Twój status wzrasta do eksperta, którym w żadnej mierze się nie czuję. Dlatego prosiłem o dopisanie "(prawie)" przed "Ekspert", bo jak wiadomo "prawie" robi ogromną różnicę Nie no nie demonizujmy to może się zgadzać w wielu wypadkach bo przykładowo rzeczywisty ekspert osiągnie z czasem status eksperta, jeżeli będzie się udzielać A co do Twojej samooceny, to może za skromny jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Czerwiec 25, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25, 2009 "krowa, która dużo ryczy mało mleka daje" lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zagiewa Napisano Czerwiec 25, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25, 2009 Dla mnie uznawanie mianem eksperta osoby, która dużo mówi choć nie zawsze na temat nie jest rozsądne ale z drugiej strony na tym forum jest kilka osób, które na to miano naprawdę zasługują. Już nie będę wymieniał kto bo jeszcze spoczniecie na laurach a tego byśmy nie chcieli A co do topicu to gdy by nie fafig to nawet bym nie zwrócił uwagi na ilość moich kapeluszy Niedługo na forum zaczną się wyprzedaże kapeluszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Czerwiec 25, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25, 2009 i sie zalatwil chlopak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Czerwiec 26, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 26, 2009 Niedługo na forum zaczną się wyprzedaże kapeluszy a po ile takie kapelusze chodzą? bo ja bym opchnął komuś ze 2-3, fafig reflektujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Czerwiec 26, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 26, 2009 niech administrator dorzuci opcje paypal pod avatarem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Czerwiec 26, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 26, 2009 Wyprzedaz kapeluszy i Paypal - dla mnie bomba! ROTFL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Czerwiec 26, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 26, 2009 w sezonie powinniśmy mieć słomkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zagiewa Napisano Czerwiec 26, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 26, 2009 haha no właśnie, popieram borzole - skoro płacimy to wymagamy Administrator będzie musiał urozmaicić ofertę kapeluszy bo same niebieskie - co to ma być, sprzedaż hurtowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Czerwiec 26, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 26, 2009 kapelusze z Kononowiczem w kratke zeby pasowaly do sweterka z allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Czerwiec 28, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 28, 2009 Czytam, czytam i z każdym postem coraz weselej mi Prawda z kapeluszami, podobnie jest na jednym forum Rockman.EXE, dostuknąłem do 600 postów (2 lata minęły chyba) zaś inna osoba ma ich około 2000 z powodu czystego spamu...tj. spamu kontrolowanego bowiem regulaminu za bardzo nie połamał ale w tematach o tematyce SPAM gdzie posty mimo wszystko się nie naliczają, udziela się, aż nadto...ja tam piszę jak mam co do powiedzenia...i wymyślę jak to poprawnie ująć (angielskie forum) jak brakuje mi więcej jak 3 słów z bólem serca odpuszczam póki nie znajdę ich znaczeń PL->ANG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanxiss Napisano Czerwiec 28, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 28, 2009 fafiq wyluzuj widzę, że za wszelką cenę bijesz w dziennych statystykach WalDo, a to jest przecież zakazane w regulaminie forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi