Skocz do zawartości

Jak Dostac Zloty Kapelusz Pod Nazwa Uzytkownika :d

fafig

Rekomendowane odpowiedzi

WalDo - prawie jak bot :lol:
@fafiq Ty ostatnio jakby też :Phttp://forum.fedora.pl/index.php?act=Stats

Mnie to cieszy, bo zazwyczaj wśród 20 największych gaduł zajmowałem niechlubne IMHO 1. miejsce ;) Niechlubne, bo moja mama zawsze mówiła "krowa, która dużo ryczy mało mleka daje" ;)

• Odpowiedzi 31
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Państwo wybaczą, ale WalDo jest botem stworzonym na potrzeby tego forum, a nazwa akronimem ozn.

Właściwa aranżacja linuksowych Dobrych odpowiedzi.

B)

EDIT

o boże, jestem wśród 20 największych gaduł w ogóle

http://forum.fedora.pl/index.php?act=Membe...sort_order=desc

cizys, dopiero dwa latka na tym forum jestem, muszę się zająć czymś bardziej produktywnym :)

Tu się w pełni zgadzam z exbrosem - nie oddaje, w żadnym stopniu. Do tego jeszcze w miarę przyrostu kapeluszy Twój status wzrasta do eksperta, którym w żadnej mierze się nie czuję. Dlatego prosiłem o dopisanie "(prawie)" przed "Ekspert", bo jak wiadomo "prawie" robi ogromną różnicę ;)

Nie no nie demonizujmy to może się zgadzać w wielu wypadkach bo przykładowo rzeczywisty ekspert osiągnie z czasem status

eksperta, jeżeli będzie się udzielać :)

A co do Twojej samooceny, to może za skromny jesteś :)

Dla mnie uznawanie mianem eksperta osoby, która dużo mówi choć nie zawsze na temat nie jest rozsądne :P ale z drugiej strony na tym forum jest kilka osób, które na to miano naprawdę zasługują. Już nie będę wymieniał kto bo jeszcze spoczniecie na laurach a tego byśmy nie chcieli :P A co do topicu to gdy by nie fafig to nawet bym nie zwrócił uwagi na ilość moich kapeluszy :D

Niedługo na forum zaczną się wyprzedaże kapeluszy :P

Czytam, czytam i z każdym postem coraz weselej mi ^_^

Prawda z kapeluszami, podobnie jest na jednym forum Rockman.EXE, dostuknąłem do 600 postów (2 lata minęły chyba) zaś inna osoba ma ich około 2000 z powodu czystego spamu...tj. spamu kontrolowanego bowiem regulaminu za bardzo nie połamał ale w tematach o tematyce SPAM gdzie posty mimo wszystko się nie naliczają, udziela się, aż nadto...ja tam piszę jak mam co do powiedzenia...i wymyślę jak to poprawnie ująć (angielskie forum) jak brakuje mi więcej jak 3 słów z bólem serca odpuszczam póki nie znajdę ich znaczeń PL->ANG :(