thof Napisano Czerwiec 27, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2009 Ale rozdzielczość 1920x1080 to za dużo dla mojego sprzętu. Tnie się straszliwie.Tak sobie przypominam, że są odpowiednie wersje mplayera wykorzystujące chyba gpu. Chyba ktoś nawet pisał o tym na forum ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Czerwiec 27, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2009 tak ale zdaje sie dziala tylko naaa....i teraz uwaga... gpu made by nvidia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ViQiX Napisano Czerwiec 27, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2009 Też mi VLC przycina chociażby *.rmvb za to w mplayer śmiga normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Czerwiec 28, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 28, 2009 w vlc to moze byc kwestia ustawienia kodekow w settings. do rmvb to najlepiej realplayer - najmniej problematyczna konfiguracja jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saxon Napisano Czerwiec 28, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 28, 2009 Probowales jeszcze xine? Glownie tego playera uzywam do ogladania filmow w wysokiej rozdzielczosci i chyba tylko z blu-rayem sobie nie mogl poradzic. Wtedy uzywam alternatywy w postaci mplayer. Z vlc chwilowo zrezygnowalem, bo jednak jeszcze nie dorownuje tym wspomnianym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi