Tom:-) Napisano Lipiec 31, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2009 W jaki sposób mogę wybrać kanał z którego będzie płynąć dźwięk w środowisku Gnome? Mixer koło zegara nie daje mi takich możliwości. Wcześniej jak miałem Fedorę 11 z zainstalowanym środowiskiem KDE to był taki mixer. Obecnie mam Gnome i nie chciał bym tego zmieniać ale jest problem z dźwiękiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Lipiec 31, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2009 alsamixergui? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom:-) Napisano Lipiec 31, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2009 Zainstalowałem ponownie Fedorę z Gnome, KDE, oraz Xfce i w dziale Programy -> Dźwięk i oraz jest Mixer dźwięku ze Xfce który działa na Gnome. Rozwiązanie może być ale na drugi raz nie chciał bym formatować PC :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Lipiec 31, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2009 Może gst-mixer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom:-) Napisano Lipiec 31, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2009 O to chodzi że nie mam jak sprawdzi ć nazwy tego programu... Będę sprawdzał przy najbliższej okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi