humer Napisano Lipiec 31, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2009 Tak jak w temacie płyta nie chce startować próbowałem na innym kompie i jest ok , ustawiłem w biosie ze ma startować na początku i tak tak nic nie pomogło , słychać jak startuje i potem windows się uruchamia . co może być nie tak ? mam płytę główną asrock 4coredual-sata2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Lipiec 31, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2009 rozumiem ze plyta cd z fedora tak? w biosie dales start z cd? sumy kontrolne plyty sie zgadzaja? na pewno dobrze ja nagales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Lipiec 31, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2009 Najlepiej jest wejść w boot menu (pod którymś z klawiszy Fn, gdzie n to cyfry od 1 do 12) i tam wybrać cd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
humer Napisano Lipiec 31, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2009 rozumiem ze plyta cd z fedora tak? TAK w biosie dales start z cd? TAK sumy kontrolne plyty sie zgadzaja? NIE wiem co to na pewno dobrze ja nagales? no chyba tak na innym komputerze startuje sprawdzałem dałem CD DVD na 1 [potem jest dysk itp .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Lipiec 31, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2009 sumy kontrolne plyty sie zgadzaja? NIE wiem co to Zapoznaj się z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
humer Napisano Lipiec 31, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2009 uruchamiam HashCalc daje link do iso i klikam Calculate i program nie odpowiada .... na jadę na niego jakiś innym oknem to zostaje to białe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Lipiec 31, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2009 A jesteś pewien że Twój napęd działa poprawnie? Może masz jakieś problemy z hardware? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
humer Napisano Lipiec 31, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2009 no właśnie nie jestem w 100 % pewny jutro spróbuję zainstalować na innym napędzie, DVD-R startuje ok a ta DVD+R już nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Sierpień 1, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 1, 2009 Dla pewności możesz sprawdzić czy instalator windy startuje ci prawidłowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
humer Napisano Sierpień 11, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 11, 2009 winda startuje fedora nadal nie , czym się rożni i386 x86_64 może głupie pytanie ale pierwszy raz się spotkałem z i386 n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Sierpień 11, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 11, 2009 Szukamy, wujko google nie strajkuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
humer Napisano Sierpień 12, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 12, 2009 (edytowane) to jakomą wersję ja mam pobrać pod swój komputer ? Edytowane Sierpień 12, 2009 przez WalDo ortografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Sierpień 12, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 12, 2009 Dobrą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi