press Napisano Sierpień 16, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2009 Jak w temacie popratu wybieram motyw -> okienko robi sie bialo czarne --> i powraca bez zmian ps Jestem swieżakiem wieć może poprostu cos przegapiłem,a niestety w necie nie ma wielu informacji na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Sierpień 16, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2009 Jak go instalowałeś? Instalowałeś według tego? Trochę mało informacji podałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
press Napisano Sierpień 16, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2009 Jak go instalowałeś? Instalowałeś według tego? Trochę mało informacji podałeś? wpier paczke z neta ver7.x, ktorej nie uzywalem, a nastepnie ja odinstalowałem i zainstalowałem ta z poradnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Sierpień 16, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2009 To widziałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
press Napisano Sierpień 16, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2009 To widziałeś? dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Sierpień 16, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2009 Takie małe PS... naprawdę mnóstwo problemów zostało już rozwiązane za pomocą tego forum. Zanim założysz temat poszukaj czy ktoś już z tym nie walczył. W prawym górnym rogu masz Forumową Szukajkę, możesz jeszcze skorzystać z google w następujący sposów: site:fedora.pl <szukana fraza> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
press Napisano Sierpień 16, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2009 Takie małe PS... naprawdę mnóstwo problemów zostało już rozwiązane za pomocą tego forum. Zanim założysz temat poszukaj czy ktoś już z tym nie walczył. W prawym górnym rogu masz Forumową Szukajkę, możesz jeszcze skorzystać z google w następujący sposów: site:fedora.pl <szukana fraza> tez i tak zrobiłem jednak umknoł mi ten post Ale korzystając z okazji skąd moge brać dodatkowe silniki do compiza?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojti Napisano Sierpień 16, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2009 Witam Jestem nowym użytkownikiem Fedory, lecz z Linuksem mam do czynienia od jakichś 3 lat więc do świeżaków nie należę. Mam następujący problem z emeraldem z którym się nigdy wcześniej u siebie nie spotkałem. Zainstalowałem Compiz-Fusion wg poradnika na Wiki Fedory http://wiki.fedora.pl/wiki/Poradnik#O_Fedorze lecz mam problem z Dolphinem, gdy odpalam tego menadżera plików znika mi całe obramowanie i całość ekranu wygląda tak. nie muszę dodawać że jest to dla mnie problem który znacznie utrudnia mi pracę z tym systemem, gdyż przesłania mi cały obszar roboczy. Dodam jeszcze że ściągnełem Fedorę 11 w wersji live cd z kde do tego uaktualniłem środowisko graficzne do wersji 4.3. Szczerze mówiąc nie wiem w czym tkwi problem, a wujek google nie daje mi satysfakcjonujących odpowiedzi. Mam nadzieję że społeczność Fedory wspomoże mnie jakąś dobrą radą, za która będę niebywale wdzięczny. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Sierpień 16, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2009 Szczerze mówiąc nie wiem w czym tkwi problem...Nie został załadowany żaden menedżer okien (dekorator, dla KDE KWin). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojti Napisano Sierpień 17, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 17, 2009 Został załadowany, używam Emerald. Jedyny problem tkwi właśnie w Dolphinie, on jako jedyny program nie chce załapać Emeralda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi