qmic Napisano Sierpień 27, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 27, 2009 Robiłem wg tego niestety ten opis nie przewiduje kwestii tylko 2 dysków ;( podejrzewam że problem leży w tym że partycje boot też chce postawić na raid ale może się mylę ? pzd Mylisz się, nie ma z tym żadnych problemów, ilość dysków nie ma różnicy (oby więcej niż 1 ), przecież w Anacondzie to się robi bajecznie prosto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaG Napisano Sierpień 28, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2009 Mylisz się, nie ma z tym żadnych problemów, ilość dysków nie ma różnicy (oby więcej niż 1 ), przecież w Anacondzie to się robi bajecznie prosto. niby tak ale robiłem zgodnie z instrukcją i też wali błędy ale wcześniej już na etapie formatowania partycji/dysków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Sierpień 28, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2009 niby tak ale robiłem zgodnie z instrukcją i też wali błędy ale wcześniej już na etapie formatowania partycji/dysków Opisz może dokładnie co klikasz zrób zdjęcia czy coś . Jakie błędy sypie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaG Napisano Sierpień 28, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2009 Opisz może dokładnie co klikasz zrób zdjęcia czy coś . Jakie błędy sypie ? chyba mi się już nie uda bo właśnie udało mi się odpalić instalacje F10 netinst jeśli się zainstaluje to już nie będę kombinować i zostanę przy F10 ale dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Sierpień 28, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2009 chyba mi się już nie uda bo właśnie udało mi się odpalić instalacje F10 netinst jeśli się zainstaluje to już nie będę kombinować i zostanę przy F10 ale dzięki za pomoc W sumie fakt, ale F11 ma OO 3.1 i FF3.5:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaG Napisano Sierpień 29, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2009 W sumie fakt, ale F11 ma OO 3.1 i FF3.5:) OO 3.1 i FF3.5 ?? przepraszam ale nic te skróty mi nie mówią ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Sierpień 29, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2009 OpenOffice.org w wersji 3.1 Firefox 3.5 beta Google by odpowiedziało na to pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Sierpień 29, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2009 Jakby się uprzeć to można te programy też mieć na f10, bo ff raczej nie ma skomplikowanych zależności (nawet można użyć binarki ze strony mozilli), z oo.org też nie powinno być tragedii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Sierpień 29, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2009 Jakby się uprzeć to można te programy też mieć na f10, bo ff raczej nie ma skomplikowanych zależności (nawet można użyć binarki ze strony mozilli), z oo.org też nie powinno być tragedii. Poszukaj tych pakietów wraz z ksywką gościa - Remi - robi paczki dla FC10,9,8 z nowszymi programami. Ma właśnie TB3, FF3.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi