Skocz do zawartości

Jaki Kontroler Sata Raid ?

JaG

Rekomendowane odpowiedzi

Robiłem wg tego niestety ten opis nie przewiduje kwestii tylko 2 dysków ;(

podejrzewam że problem leży w tym że partycje boot też chce postawić na raid ale może się mylę ?

pzd

Mylisz się, nie ma z tym żadnych problemów, ilość dysków nie ma różnicy (oby więcej niż 1 :) ), przecież w Anacondzie to się robi bajecznie prosto.

Mylisz się, nie ma z tym żadnych problemów, ilość dysków nie ma różnicy (oby więcej niż 1 :) ), przecież w Anacondzie to się robi bajecznie prosto.

niby tak ale robiłem zgodnie z instrukcją i też wali błędy ale wcześniej :( już na etapie formatowania partycji/dysków

niby tak ale robiłem zgodnie z instrukcją i też wali błędy ale wcześniej :( już na etapie formatowania partycji/dysków

Opisz może dokładnie co klikasz zrób zdjęcia czy coś :).

Jakie błędy sypie ?

Opisz może dokładnie co klikasz zrób zdjęcia czy coś :).

Jakie błędy sypie ?

chyba mi się już nie uda bo właśnie udało mi się odpalić instalacje F10 netinst jeśli się zainstaluje to już nie będę kombinować i zostanę przy F10 :)

ale dzięki za pomoc :)

chyba mi się już nie uda bo właśnie udało mi się odpalić instalacje F10 netinst jeśli się zainstaluje to już nie będę kombinować i zostanę przy F10 :)

ale dzięki za pomoc :)

W sumie fakt, ale F11 ma OO 3.1 i FF3.5:)

Jakby się uprzeć to można te programy też mieć na f10, bo ff raczej nie ma skomplikowanych zależności (nawet można użyć binarki ze strony mozilli), z oo.org też nie powinno być tragedii.

Poszukaj tych pakietów wraz z ksywką gościa - Remi - robi paczki dla FC10,9,8 z nowszymi programami. Ma właśnie TB3, FF3.5