qmic Napisano Sierpień 28, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2009 no tak przyszalales z tymi licencjami na windowsa ale sie offtop zrobil Zaraz przyjdzie Waldo i nas porozgania po kątach Poza tym jaki offtop my tylko czekamy aż autor wątku wróci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luker1985 Napisano Sierpień 28, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2009 No jestem jestem Panowie. Tak więc krótko i na temat. Gra jest warta świeczki? Chodzi oczywiście również o minimalizację kosztów. Swoją drogą nie sądziłem, że aż taki offtopic się zrobi hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Sierpień 28, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2009 Jeśli chcesz na notebooku mieć Linuksa bez przestawiania obecnego systemu to jasne, 20 zł to nie dużo w końcu tak więc chyba warto, instaluje się to wtedy bajecznie prosto i nie powinieneś mieć problemów, jedyna ważna rzecz abyś wybrał dobrze gdzie ma się grub zainstalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luker1985 Napisano Sierpień 28, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2009 To tak zapytam dla pewności: gdzie ma być ten GRUB zainstalowany? Na tym zewnętrznym dysku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Sierpień 28, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2009 Na tym zewnętrznym dysku? W MBR zewnętrznego dysku, czyli pewnie jakieś /dev/sdb - na pewno nie /dev/sda. I z tego co widziałem w opisie tego urządzenia/przejściówki - dysk zewnętrzny ma być master. Swoją drogą śmieszna opcja. Napisz jak poszło, to może w ślady @qmic pójdę, bo też mam 40GB i 80GB (z tym, że ja dyski z całym szacunkiem trzymam w domu, w piwnicy tylko stare komputery a monitor "bańkę" pod biurkiem w pokoju ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Sierpień 28, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2009 Swoją drogą śmieszna opcja. Napisz jak poszło, to może w ślady @qmic pójdę, bo też mam 40GB i 80GB (z tym, że ja dyski z całym szacunkiem trzymam w domu, w piwnicy tylko stare komputery a monitor "bańkę" pod biurkiem w pokoju ) Wypraszam sobie - dyski trzymam w szafie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Sierpień 28, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2009 (edytowane) Wypraszam sobie - dyski trzymam w szafie Aaaaa, to szacun Szanuję ludzi, którzy nie dręczą dysków przetrzymując je w lochach. Nie zrozumiałem, przepraszam Było "w piwnicy trzymam" a potem lista [EDIT] Nie no... Daję się w jakieś offtopy wciągać Ech... ten weekend... osłabia moją moderatorską czujność i odpowiedzialność Wybaczcie Edytowane Sierpień 28, 2009 przez WalDo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Sierpień 28, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2009 Nie no... Daję się w jakieś offtopy wciągać Ech... ten weekend... osłabia moją moderatorską czujność i odpowiedzialność Wybaczcie Już się nie tłumacz, idę o zakład że specjalnie nie blokowałeś wątku bo Cię korciło aby się w nim offtopicowo udzielić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi