root4u Napisano Sierpień 29, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2009 Wyszukajcie na obrazku dystrybucje Linuksa i napiszcie ile ich jest oraz jaką mają nazwę (Są ukryte pod postacią zwierząt - dużo ich nie ma.) http://picasaweb.google.pl/lh/photo/zFxz_E...feat=directlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Sierpień 29, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2009 Wyszukajcie na obrazku dystrybucje Linuksa i napiszcie ile ich jest oraz jaką mają nazwę (Są ukryte pod postacią zwierząt - dużo ich nie ma.) http://picasaweb.google.pl/lh/photo/zFxz_E...feat=directlink Ja nie czaję Nie znam się na rybach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Sierpień 30, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2009 A ja wypatrzyłem tylko bojownika z W7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
root4u Napisano Sierpień 30, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2009 Kiepscy jesteście ;p Nie trzeba się znać na rybach. Co wam przypomina rozgwiazda ? Jaką dystrybucje ? Podpowiedź: Pierwsze litery tych dystrybucji to: A... O... F... M... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Sierpień 30, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2009 Rozgwiazda zdecydowanie przypomina mi rozgwiazdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawe song Napisano Sierpień 30, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2009 Rozgwiazda - Mandriva Bojownik - Windows 7 Rozdymka - NetBSD czy cuś w tym rodzaju Więcej grzechów nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Sierpień 30, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2009 rozdymka to openbsd, no co ty puffiego nie znasz ? :D a ten rekin to chyba maskotka VMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
root4u Napisano Sierpień 30, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2009 Rozgwiazda - Mandriva Bojownik - Windows 7 Rozdymka - NetBSD czy cuś w tym rodzaju Więcej grzechów nie pamiętam Dobrze prócz rozdymki openBSD rozdymka to openbsd, no co ty puffiego nie znasz ? :D a ten rekin to chyba maskotka VMS Słusznie a rekin to Annvix - http://distrowatch.com/table.php?distribution=annvix Brakuje wam jednego najważniejszego, konik morski miał przypominać kształtem "f" od loga w fedorze ale trochę mi nie wyszedł ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Sierpień 30, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2009 Brakuje wam jednego najważniejszego, konik morski miał przypominać kształtem "f" od loga w fedorze ale trochę mi nie wyszedł ^^ no to się ubawiłem Konik morski wymiata - i kształt podobny i kolorem pasuje. Na tej zasadzie, to sobie można kolorowe paski narysować i zapytać z jakimi dystrybucjami się kojarzą (niebieski - Fedora, zielony - SUSE, czerwony - Debian itp). Nota bene co tam na centralnym miejscu robi coś co multics nazwał "bojownik z W7". Jakieś nowe distro? Jak jeszcze Open Source to już w ogóle ekstra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
root4u Napisano Sierpień 30, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2009 W7 to taka myłka ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Sierpień 30, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2009 Co by nie mówić to ten bojownik całkiem fajnie się prezentuje na tapetce W7 :] Jakoś tak przypadł mi do gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek015 Napisano Sierpień 31, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 31, 2009 A ta trawa obok rozgwiazdy to chyba Debian... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Sierpień 31, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 31, 2009 A ta trawa obok rozgwiazdy to chyba Debian... Słoneczny rozbłysk u góry to pewnie Solaris, a ten wielki wrak w tle to pewnie HP-UX Ciekawe co oznaczają ukwiały i pozostałe części rafy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawe song Napisano Sierpień 31, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 31, 2009 rozdymka to openbsd, no co ty puffiego nie znasz ? :D Znam tylko daemona BSD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi