Heos Napisano Czerwiec 19, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 19, 2010 Tyle, że mam poinstalowane QT4... Chyba, że jakieś pakiety mi umknęły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusko Napisano Czerwiec 19, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 19, 2010 Z Tlenem to w ogóle są teraz przeboje i sypie się kompletnie: w wersji 67 dotknęło mnie takie coś, i nie tylko mnie. Z całym szacunkiem, ale mnie ta aplikacja już wkurza. Z Tlenem byłem od pierwszej bety i parę lat wstecz również i na Windows używałem Tlenu. Niemniej to co po wersji 57 momentami dzieje się z aplikacją to szkoda słów. Samo to, że Tlen od ponad roku siedzi w fazie beta i wygrzebać się w ogóle z niej nie może, o czymś świadczy...Używam teraz Pidgina i mam święty spokój, choć Tlena sobie nie odpuściłem, będę sprawdzał nowe wersje, może kiedyś wreszcie zacznie działać jak powinien i za kolejny rok wygrzebie się z bety, by następny rok spędzić w fazach RC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi