Gość arctikarus Napisano Grudzień 7, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2009 Używam fedory 11 i szybkość pobierania programów wacha sie pomiędzy 30-40 KB/s gdy na windowsie dochodziła nawet do 110KB/s. Czy to normalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 7, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2009 Czy to normalne?Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość arcikarus Napisano Grudzień 7, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2009 Więc jak można poprawić szybkość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Grudzień 7, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2009 Wrócić na windowsa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 7, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2009 Wrócić na windowsa...No, chyba nie o to nam chodzi, prawda? @arcikarus - sprawdzałeś inne przeglądarki? A w ogóle, to wydaje mi się, że podobny problem pojawiał się już na forum - poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusko Napisano Grudzień 7, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2009 Zainstaluj sobie ten dodatek: https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/201. W moim przypadku jak zaciągnie łącze, to nawet strony ledwo co się wczytują ;-) Poza tym - wszystko zależy niemal od serwera, z jakiego ściągasz. Ja mam łącze 3Mb/s, a zdarza mi się ciągnąć coś z prędkością 32KB/s. I co - mam o to Fedorę obwinąć? Oczywiście, że nie - po prostu kiepski serwer z którego ściągałem dany plik. Z repozytorium też nie ściągam czegoś z maksymalną prędkością łącza - często zamiast 350KB/s mam ~120KB/s. Wyluzuj troszkę i ciesz się Fedorą Jak ściągasz coś z jakiś RapisShare czy inszych odsiebie.com, co go zamknęli, to nie ma się co dziwić, że kiepsko ciągnie, tak samo w przypadku aplikacji P2P. Jak serwer dobry, to pociągniesz maksymalną przepustowością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi