kamil1998 Napisano Luty 13, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2010 zainstalowałem kde i straszna zacinka normalnie sie loguje a po logowaniau do pulpitu i ładowaniu sie niemiłosiernie tnie a i zapomniasłem dodać że po boku z prawej strony otwirają sie okienka i niemoge tego wyłączyć zienki z góry PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zybex_pl Napisano Luty 13, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2010 A jak instalowałeś KDE ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil1998 Napisano Luty 13, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2010 A jak instalowałeś KDE ? tak instalowałem z dodaj lub usun wziolem kde i zaznaczyłem wszystkie paczuszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Luty 13, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2010 tak instalowałem z dodaj lub usun wziolem kde i zaznaczyłem wszystkie paczuszki Co wzienueś? Skoro zybex pyta jak, to chodzi mu jak i jakie paczki, a nie co wzienueś (czy cokolwiek zrobiłeś)… I naucz się używać słownika ortograficznego i używaj znaków przestankowych/interpunkcyjnych, bo ja i pewnie wiele innych osób nie ma pojęcia o co Tobie chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jony Napisano Luty 13, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2010 tak instalowałem z dodaj lub usun wziolem kde i zaznaczyłem wszystkie paczuszki A nie prościej jest wpisać do konsoli polecenie: yum groupinstall "Środowisko graficzne KDE" :?: BTW jeśli lubisz KDE, a nie znosisz konsoleczki, to polecam openSUSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esail Napisano Luty 13, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2010 Witam, Zadam może podstawowe pytanie: jaki masz sprzęt? Wklej wyniki poleceń: lspci lsusb glxconfig cat /proc/cpuinfo cat /proc/meminfo cat /etc/X11/xorg.conf Do wklejenia użyj codeboxa. Czyli: [codebox] wyniki poleceń [/codebox] Pozdrawiam, Es. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Luty 19, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2010 A, no i powiedz, co rozumiesz przez "tnie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Luty 19, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2010 Kolega już nic nie powie niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Luty 19, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2010 Czy patrząc po poszlakach mam rozumieć, że kolega otrzymał rocznego -voice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Luty 19, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2010 Dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zybex_pl Napisano Luty 19, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2010 a ja wam mówię chłopaki że on wróci ONI zawsze wracają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Luty 19, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2010 " - A co jak wypłynie? - Nigdy nie wypływali... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi